Riding the Bullet
3,7

Ilknur K
Ilknur K

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Sırf Stephen King filmi diye övemeyeceğim. Çok sıkıcı ve hiç de germeyen sıradan tv filmi. İzlemesenizde olur.
nskmourinho
nskmourinho

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Stephen king in her romanını okudum.Bu roman filme çekilecek bir roman değildi gayet kısaydı yani filminde konu resmen sündürülmüş ve hikayenin vuruculuğu yok edilmiş.Kötü değil ama vasatıda aşamıyor film kendini cok tekrar ediyor 5/10
seliria
seliria

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hayatın değerini bir otostop yolculuğuyla anlatmayı seçen yazar yine kendine özgü bir yapım ortaya koymuş.neçok ne de az ortada bir film...
redoxx
redoxx

10 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Korkudan çok komedi bence bazı sahneleri gerçekten çok komik ama yinede insanı meraklandırıyor...
seymaerisen
seymaerisen

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
stephen king işte yaa süper :) tavsiye ederim
HAMLET1980
HAMLET1980

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film harika olmuş ...10/10
leventkeskingoz
leventkeskingoz

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izlerken bende şizofren oldum.gerilim sahneleri güzel olmakla beraber aynı sahneleri fazla tekrarladığından dolayı sıkıcı olmuş.konu cok sıg kalmıs ve akıcılık pek yok.aradığımı bulamadım.Hayvan mezarlığının yanından bile geçemez.
tugcecalica
tugcecalica

Çok eğlenceli bir filmdi
kesinlikle izlemeye değer=))
fearless
fearless

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu gerçekten mükemmel bir film,gerilim dolu sürükleyiciydi kesinlikle izleyin derim.
badduu-han
badduu-han

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film..Romanını da okuduğumda da çok hoşuma gitmiştiKorku-gerilim filmi olmasına rağmen duygusal yerleri de var,özellkle annesyle hastahanede annesyle konuşmasında gözlerim dolmuştu..İzlenmesini tavsiye ederim 10/9
stevenspielberg-2
stevenspielberg-2

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Korku dolu bir yol hikayesi.Stephen King’in 'Karanlık Öyküler' kitabında yer alan kısa bir öyküsünden Tv için çekilmiş bir Mick Garris filmi.Tüylerinizi diken diken etmeye yetecek bir yapım.
sonte-2
sonte-2

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemek zaman kaybı, diyenlere şaşıyorum. Kesinlikle öyle değil. Bir kere sırf özgünlüğü için bile bu film izlenmeye değer. Ayrıca gerilim sahneleri de oldukça iyi ve film çok başka bir şeyi anlatıyor.
erherginer
erherginer

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
saçmalığın dozu ancak bukadar kaçırılır.son derece berbat bir film kesnlikle zaman kaybı
dyg1903dyg
dyg1903dyg

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle mükemmel bir film bu filmi çok beğendim
film korku filmi başlığı altında izledim ama kormadım ancak gerildim bu gerilme film boyunca sürdü
bu filmi kesinlikle izlemelisiniz çok beğendim bu filmi
film boyunca gerilimli sahneler hiç bitmiyor
yani sonuç olarak bu film izlenmesi geren bi stephan king filmi
head-to-head
head-to-head

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bi film bu puanı kesinlikle haketmiyor.Daha çok korkuseverlerin değilde sinema severlerin hoşlanacağı hayal mi gerçek mi tamamen seyirciye bırakılmış bir şahaser.İçine serpiştirilmiş ince espiriler gerçektende güzeldi.