YILMAZ SANDIKCI
6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bazı eksiklerine rağmen yaşamı ve sinema geçmişini zekice tiye alan güzel bir film olmuş. Detayları anlamayanların küfürlere takılması eleştirmesi düşündürücü ve üzücü. Film eğlenceli.
Çok güzel bir filmdi, çok güzel espiriler vardı. Cem Yılmaz çok güzel espiriler yazmıi, her şeyden espiriler bulabişlirsiniz. Matrixten Star Warsa kadar her filme göndermeler var. Bence Cem Yılmaz Türkiyedeki en iyi senaristlerden birisi. Ama bence Cem Yılmaz şu anda hak ettiği yerde değil. Bence Gora türk sinemasında gişede 1. olabilirdi ama onun yerine halkımız recep iedik 5 izlemiş. Ülkenin sinema zevkini böyle anlayabilirsiniz. Ama en azından Cem Yılmazı seven ve anlayabilen bir kesim var. Bu arada filmde büyük bir hikaye yok. Bu filmi karakterleri, espirileri ve güzel oyunculukları için izleyebilirsiniz. Herkese bi bakın derim
Amerikan Sinemasını tiye alan bir film ki bu konuda cem yılmaz çok güzel bir iş çıkarmış,dikkat ederseniz hikayenini bütünü,ilerleyişi tıpkı hollywood filmleri gibi.Ama final sahnesi hariç.(Amerikan sineması sözüm sana diye başlayan arif.)Bunun dışında gayet eğlenceli,komik bir film bu kadar sert eleştriyi haketmiyor,her kesimden insanı güldürmeyi başarıyor cem yılmaz,bunun nedeni filmdeki karakterlerin toplumumuzda olması,arif gibileri türkiyede yokmu sanki ?...:)İşte bu yüzden güldürüyor.
Bence Gora Gibi komedi filmleini herkezin desteklemesi gerekiyor...Çünkü gerçekten Cem Yılmazın yaptığı filmler bizim gerçek hayatımızdaki esprilerimizi anlatıyor.
Bence başarılı bir film olmuş arogdan katkat güzel,cem yılmaz insanları güldürmeyi çok ince espirilerle başarıyor,söz konusu filim oluncada elinden gelen imkanları en başarılı şekilde kullanıyor.İzlemeyen varsa kaçırmasın.
Bir kere şunu anlamak gerek ki cem yılmaz belli bir kısma hitap eden bir komedyen.Hiçbir esprisi düz değil kendi içinde bir ironi barındıran diyaloglarla şu an bu kadar poüler.Gora mütiş bir film gülmeyenleri anlayamıyorum demiyorum çünkü gülmeyenler cem yılmaz esprisi anlamayan kişilerdir.Tipik bir türk insanının o star trek lerde gördüğümüz ciddi ve resmi havayı dağıtması ve türk insanının samimi ve içten davranışının o konsepte nasıl absürd durduğu zaten filmin temeli bu komedyadan doğuyor.seyredin...
Film i izleyipte gülmeyenlerin ve beyenmeyenlerin ben kesinlikle uyuduğunu düşünüyorum türk sinemasında devrim niteliği taşıyan bu film seyretmeye kesinlikle değer ve seyretmeyenler seyredince pişman olmayacağınız garanti yani bazıları kendilerini sinema eleştirmeni sandığı için saçmalıyorlar :)) bu adamların yorumlarına bakıpta izlememezlik yapmayın izleyin siz karar verin.