Transformers
4,4

oyun zamanı
oyun zamanı

11 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
1985 den beri filmlerini ve çizgi filmlerini izliyorum ve seviyorum kuşkusuz çizgi filmden filme uyarlanmış en iyi yapım kitapları da güz
Cemre
Cemre

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Gayet beğendim. Ancak filmin sonunda kim kiminle savaşıyor belli değildi. O bölüm biraz karmaşık olmuştu.Ama onun dışında gayet beğendiğim bir film.
Yunus Emre Atalay Ergen
Yunus Emre Atalay Ergen

6 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Zamanında oldukça gömülen, yerin dibine sokulan ama yıllandıkça değeri artan bir serinin başlangıç filmi. 2007 tarihinde vizyona giren bu filmin yıllarına dönmek için her şeyini verebilecek insanlar, filme saldırmış.
Captain S
Captain S

19 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film sektöründeki en iyi 3lemelerden birine sahip transformers serisinin ilk filmi, aralarındanda en güzeli
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

18 Nisan 2017 tarihinde eklendi
BÜTÜN ÖNYARGILARINIZI BİR KENARA BIRAKIN MUHTEŞEM GÖRSELLİK BİTMEYEN AKSİYON TAM BİR BİLİMKURGU BAŞYAPITI

Bütçe :151.000.000 $
Dünya Çapında Hasılatı :809,709,780 $

Transformers (2007).. Görsel şölene hazır ol.. Yönetmenliğini Michael Bay üstlendiği filmin senaryosu Roberto Orci ve Alex Kurtzman ikilisine aittir.. Filmin yapımcılığını bilimkurgu ustası Steven Spielberg imzası bulunuyor.. Film Bilimkurgu-Macera-Aksiyon türlerini barındırıyor.. Oyuncu kadrosunda Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Amaury Nolasco ve Tyrese Gibson gibi isimleri izleyeceksiniz.. Yeni nesil bilimkurgu türünde ve diğer türlerde ortaya çıkardığı kaliteli filmlerle adından oldukça söz ettiren yönetmen Michael Bay yine hyecan dolu keyifle izlenebilecek bir bilimkurgu örneği ile sizlerle.. Yönetmenin Steven Spielberg varisi olarak değerlendirebilirim.. Senaristlere gelecek olursak yine bir Michael Bay filmi olan 2005 yapımı Ada filminde de birlikte çalışmışlardı.. Bu filmde de senarist kimlikleri ile oldukça başarılı bir ortaklı ortaya çıkarılmış.. Oyuncu kadrosuna gelecek olursak başroldeki iki genç yetenek Megan Fox ve Shia LaBeouf film sayesinde kendilerini gösterme fırsatları buldular ve sevilerek oldukça fazla bir hayran kitlesine ulaştılar.. Performanslarını gayet iyi bulmuştum.. Diğer göze çarpan oyuncular Josh Duhamel, Amaury Nolasco ve Tyrese Gibson bu film ile bir sinemada bir çok kapıları sonuna kadar açmışlardır.. Film Amerika ve Japonya ortak yapımı çizgi filmin beyazperdeye aktarılmış film halidir.. Konusuna gelecek olursak; Transformers aslında zamanında oldukça ilgi görmüş bir çizgi filmdir.. Çizgi filmde robotların birbirleriyle ile amansız mücadelesi konu alınır... Autobot iyi ve güvenilir robotlar ve kötü robot grubu ise Decepticonlardır. Optimus Prime iyi robotların lideri durumundayken. Kötü Decepticonların lideri ise Megatrondur. Filmde de dünyaya gelen bu robotların birbirleriyle karşı savaşına şahit olacaksınız.. Bilimkurgu olarak son zamanlarda ortaya çıkan en iyi filmdir.. Böyle yüksek bir bütçeden de zaten bu beklenirdi.. Görsellik olarak insanı fazlasıyla tatmin ediyor.. Aksiyon olarakta seyirci istediğini fazlasıyla alır.. Makineler ve insanlar arasında seyirci ister istemez bir bağ kuruyor.. Oldukça sürükleyici bir yapım ilk çıktığı zamanlar izleyip hayran kalmıştım.. İmdb puanı oldukça komik daha fazlasını hak ediyor.. Devam filmi olan 2009 yapımı Transformers: Yenilenlerin İntikamı geçmenizi öneririm.. Bilimkurgu severlere şiddetle tavsiye ederim.. 8.8
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çizgi dizinin ruhuna pek sadık kalınmasa da, gişede iyi iş çıkarmıştı...
Burakrises
Burakrises

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence kendi dalının başyapıtı. 2007 senesinde veya öncesine ait böle bir film varsa söleyin nekadar izlesende bıkamıyorsun filden
muge-
muge-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
'vay be adamlar ne film yapmış' dedirtecek bir film :D gerçekten çok başarılı özen gösterildiği çok açık tek kelimeyle mükemmel!
xmelisax

Harika!
BeckhaM-2
BeckhaM-2

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gerek müzikLeri iLe gerek efektLeri gerekse kaLitesi iLe en iyi çizgi fiLmden sinemaya geçiş fiLmi diyebiLirim.BiLimkurgu sevmeyebiLirsiniz,robotLarı sevmeyebiLirsiniz hatta ve hatta amerikan kahramanLığı oLduğu için sevmeyebiLirsiniz ama bu fiLmi mutLaka izLeyin.FiLm içinde hemen hemen her türü barındırıyor ve bir dakika biLe sıkmıyor.Bence efsaneLer arasında yerini buLdu!!!
sevketkop

transformers-optimus brain ....mükemmel 10/10
teto35
teto35

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Michael Bay birşey demiyorum sadece izleyin çok iyi film oyuncularda harika senaryoda...