pelin k.
14 Eylül 2017 tarihinde eklendi
seneler önce izlediğimde şimdi izlediğim kadar yakın hissetmemiştim kendime filmi. demek bu sıralar bir angel'lik haldeyim. sorunlardan sürekli kaçan ve artık kendince bir değeri kalmayan bir adamın, iç gerçekliklerini dışavurmaya başlayabilmesi ile öyküsü değişiyor, bir meleğinkini de değiştirecek kadar
insanın kendinden nasıl da kaçamayacağını ve iç hesaplaşmayı çok güzel bir şekilde anlatabilmiş film.siyah beyaz olması ayrı bi hava ve güzellik katmış. biraz uyanmamız için gereken bir film sanırım. ne yazık ki gerçek hayatta angel-a lar yok,en azından somut olarak yok
Angel-A , Andrénin her istediğini onu yargılamadan yapar ; tıpkı bizim bedenlerimizin bizi sorgulamadan her istedimizi yapması gibi . . . bedenlerimize ve göremedimiz bir çok şeye sahip olduğumuz için şükretmeliyiz ve hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamalıyız çunku biz yalnız değiliz...film süperdi arkadaşlar kesinlikle izleyin 10/9...
çok hoş ve sıcak bir aşk filmiydi. filmin birçok yerinde Luc Besson izlerini görebiliyorsunuz zaten, bu da filmi daha bir çekici kılıyor. muhakkak izleyin derim ben, pişman olmayacaksınız.
romantizmin kokusunu farklı almak isteyenler için biçilmiş kaftan. bayıldım. çok ince bir aşk hikayesi . bir melek içinde şevkat ve dürüstlüğü barındıran küçük bir yalancının aşk hikayesi