Hesabım
    The Crown 5. Sezon'dan İlk Görseller

    Netflix, Imelda Staunton’ın Kraliçe II. Elizabeth’i canlandırdığı The Crown 5. Sezondan ilk görselleri paylaştı.

    Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'de vefat etmesinin ardından Netflix'in kraliyet ailesine odaklanan dizisi "The Crown"ın izlenme oranları da yükselmişti. Dizinin devam edip etmeyeceği gündeme gelirken, dizinin 4. sezonunun Buckingham Sarayı'nda endişeleri artırmasından tam iki yıl sonra, beşinci sezon fragmanı da sarayda bazı endişelere neden olmuştu.

    Tüm bu olumsuzlukların ardından dizinin yayınlanacağı kesinleşti. 9 Kasım'da 5. sezonuyla platforma geri dönecek olan The Crown'dan ilk görseller Netflix tarafından paylaşıldı. Dizinin bu sezonunda yeni bir döneme girilirken; 90'lar Britanyası'nda rolleri kamuoyu tarafından açık bir şekilde sorgulanmaya başlanan Kraliyet Ailesi, muhtemelen o güne kadarki en zorlu zamanlarını geçirecektir. Kraliyet Ailesi için oldukça çalkantılı geçen bu dönem; gazeteciler, biyografi yazarları ve tarihçiler tarafından belgelendi ve yorumlandı. 

    The Crown'un 5. sezonunda Imelda Staunton (Kraliçe II. Elizabeth), Jonathan Pryce (Prens Philip), Lesley Manville (Prenses Margaret), Dominic West (Prens Charles), Elizabeth Debicki (Prens Diana), Claudia Harrison (Prens Anne), Olivia Williams (Camilla Parker Bowles), Jonny Lee Miller (John Major), Salim Daw (Mohamed Al Fayed), Khalid Abdalla (Dodi Fayed) olrak yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top