Hesabım
    Shadowhunters Dizisinin Karakterlerine İlk Bakış!

    Kim kimdir?

    Cassandra Clare'in çok satan The Mortal Instruments serisinin beyazperdeden sonra Shadowhunters ismiyle ABC Family tarafından küçük ekrana da uyarlandığı haberlerini daha önceden vermiştik. Kadrosu gittikçe genişleyen ve ana karakterleri canlandıracak oyuncuları geçtiğimiz haftalarda duyuran Shadowhunters, yeni sezonun iddialı dizilerinden olacak gibi görünüyor...

    2013 yapımı Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminden sonra televizyonda da seyretme şansı bulacağımız hikaye ise şöyle: Clary Fray isimli genç bir kız 18. yaş gününde, yarı insan yarı melek olan ve şeytan avlayan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenir. Annesinin kaçırılmasından sonra, bir diğer Shadowhunter olan Jace ile birlikte kaderine doğru sürüklenecektir.

    Dizinin başrollerinde Katherine McNamara, Dominic SherwoodMatthew DaddarioIsaiah Mustafa,  Alan Van SprangHarry Shum Jr, Alberto Rosende, Emeraude Toubia ve Maxim Roy rol alıyor...

    Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminde Lily Collins (sağda) tarafından canlandırılan baş karakter Clary Fray'e, Shadowhunters dizisinde Katherine McNamara (solda) hayat verecek.

    Filmde Jamie Campbell Bower (sağda) tarafından canlandırılan yarı melek yarı insan Shadowhunter Jace rolüne, dizide Dominic Sherwood (solda) hayat verecek.

    Filmde Jonathan Rhys Meyers'ın (sağda) canlandırdığı filmin kötü karakteri Valentine, Shadowhunters dizisinde Alan Van Sprang (solda) tarafından hayat bulacak.

    Filmde Lena Headey (sağda) tarafından canlandırılan Clary'nin kaçırılan annesi Jocelyn karakteri, dizide  Maxim Roy (solda) tarafından canlandırılacak.

    Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminde Robert Sheehan'ın (sağda) canlandırdığı Clary'nin en yakın arkadaşı Simon rolünde, dizide Alberto Rosende'yi (solda) izleyeceğiz. 

    Filmde Jemima West (sağda) tarafından canlandırılan asi bir Shadowhunter olan Isabelle Lighthwood karakterini, dizide Emeraude Toubia (solda) canlandıracak.

    Filmde Kevin Zegers (sağda) tarafından canlandırılan Isabelle'in erkek kardeşi, güçlü savaşçı Alec Lightwood karakteri, Shadowhunters dizisinde Matthew Daddario (solda) tarafından canlandırılacak.

    Filmde Aidan Turner (sağda) tarafından canlandırılan Luke Garroway, hem bir kurtadam sürüsü lideri, hem eski bir Shadowhunter, hem de doğaüstü cinayetleri araştıran bir polis. Shadowhunters dizisinde bu karakter Isaiah Mustafa (solda) tarafından canlandırılacak.

    Genç görünümüne rağmen 100'lü yaşlarında bir Brooklyn büyücüsü olan Magnus, filmde Godfrey Gao (sağda) tarafından canlandırılmıştı. Şimdiyse dizide bu karakter Harry Shum Jr (solda) ile hayat bulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top