Hesabım
    Colin Farrell ve Stephen Graham'li ‘The North Water'dan İlk Görseller

    Başrol oyuncuları arasında Peter Mullan ve Jack O’Connell da var

    BBC Two, yakında çıkacak olan yıldızlarla dolu drama dizisi “The North Water”dan birkaç görsel yayınladı. Yeni fotoğraflarda Patrick Sumner rolünde Jack O'Connell, Henry Drax rolünde Colin Farrell, Kaptan Brownlee rolünde Stephen Graham ve ilk kez karakterde görülen Baxter rolünde Tom Courtenay yer alıyor. “The North Water”da ayrıca Peter MullanSam Spruell ve Roland Møller rol alıyor. Ünlü film yapımcısı Andrew Haigh tarafından yönetilen “The North Water”, BBC için See-Saw Films tarafından çekildi. 

    1850'lerin sonlarında Hull'da ve Kuzey Kutbu'ndaki buz kütlelerinde geçen dizinin konum çalışması, Svalbard Takımadaları'nın kuzeyindeki donmuş denizlerde çekimler yaparak öncelikle Kuzey Kutbu'nda gerçekleşti. Oyuncular ve yapım ekibi, daha önce bir drama dizisinin çekildiği en uzak kuzey noktalarından biri olan pack ice sekanslarını çekmek için 81 derece kuzeye gitti.

    Ian McGuire'ın uzun süredir Man Booker Ödülü'ne aday gösterilen ve New York Times Book Review editörlerinin tercihi olan romanından uyarlanan beş bölümlük mini dizi, gözden düşmüş bir genç olan Patrick Sumner'ın (O'Connell) hikayesini anlatıyor. Summer, Kuzey Kutbu'na yapılan bir balina avcılığı seferine gemi doktoru olarak kaydolan eski bir ordu cerrahı. Bununla birlikte, Drax (Farrell) ve mürettebat arkadaşlarının şiddeti eşleştirilir. Keşif gezisinin gerçek amacı netleştikçe, iki adam arasındaki çatışma patlak verir ve onları sağlam bir zeminden ve uygarlığın güvenli alanının ötesinde bir yolculuğa çıkarır.

    The North Water

    The North Water Colin Farrell

    The North Water

    The North Water

    The North Water

    The North Water

    The North Water

    The North Water Tom Courtenay

    The North Water

    The North Water Jack O’ConnellStephen Graham

    The North Water

    The North Water Jack O’Connell

    The North Water

    The North Water

    The North Water

    The North Water Colin Farrell

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top