Hesabım
    Stephen Graham ve Sean Bean, BBC Draması 'Time'da Başrolde!

    Hapishane dramasının arkasında Jimmy McGovern var

    Stephen Graham (The Irishman) ve Sean Bean (Game of Thrones), Jimmy McGovern (Accused) tarafından İngiliz yayıncı BBC One için oluşturulan üç bölümlük hapishane dizisi "Time"da rol alacak. İngiliz ceza sisteminde geçen drama, Bean tarafından oynanan, bir kazada masum bir adamı öldüren bir öğretmen, bir koca ve babayla, Graham'ın canlandırdığı şefkatli bir hapishane memuru olmak üzere iki farklı adamın hikayesine odaklanacak.

    Her iki adam da görünüşte geçmişleri tarafından tuzağa düşürülmüş ve geleceklerinden emin değiller, ancak hayatta kalmak ve ilerlemek için güç bulmak zorundalar. Dizi, Lewis Arnold (Des, Dark Money) tarafından yönetilecek. McGovern şunları söyledi: “BBC bana parlak bir genç yönetmen ve gezegendeki en iyi iki aktörü verdi. Çok mutlulyum." Bean ve Graham, daha önce McGovern’un “ ” filminde birlikte rol almışlardı.

    "Time" daki karakterini "karmaşık ve mükemmel bir şekilde yazılmış" olarak tanımlayan Bean, "Bir Jimmy McGovern dramasına tekrar dahil olmak gerçek bir ayrıcalık ve Stephen'le yeniden bir araya gelmek harika olacak." dedi. Graham ise şunları söyledi: “Jimmy'le tekrar çalışmak büyük bir onur, kendimi kutsanmış hissediyorum. Yönetmen olarak onun hakkında o kadar çok inanılmaz şey duyduğum için Lewis'le çalışmaktan heyecan duyuyorum, takılıp kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Elbette, Sean'la sete geri dönmek de harika olacak." dedi.

    “Time”, BBC Studios Production tarafından üretilecek. BBC Drama'nın kontrolörü Piers Wenger ve BBC içerik sorumlusu Charlotte Moore tarafından denetlenecek. Tom Sherry ve Michael Parke BBC Stüdyoları için yönetici yapımcı olacak. Yapımcılığı Simon Maloney üstlenecek. Wenger şunları söyledi: "Jimmy, ham ve duygusal hikayeler anlatan, düşündürücü dramalar yaratma konusunda benzersiz bir tarza sahip ve Time da tam olarak bu. Sean ve Stephen başrollerde, Jimmy ve Lewis kamera arkasında. "Time", İngiliz dramasının yeteneklerinin en iyi haliyle, ışıldayan bir örneği olacak." dedi. Dizi çekimleri bu sonbaharda Liverpool'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top