Hesabım
    Kristen Stewart Başrollü "Spencer"dan Karakter Posterleri

    Diana Spencer'ın hikayesini anlatan filmden posterler paylaşıldı.

    Kristen Stewart'ı ödül sezonuna taşıyacağı düşünülen Spencer filminden yeni posterler paylaşıldı. Karakter posterleri arasında Lady Diana'nın yanı sıra Prens Charles, Darren McGrady, Alastair Gregory ve Maggie'yi görüyoruz. Pablo Larrain'in yönettiği Spencer filmi, Kasım ayı içerisinde izleyici karşısında olacak.

    Geçtiğimiz ay dünya prömiyerini Venedik Film Festivali aracılığıyla yapan Spencer, yılın en ilgi çekici filmlerinden biri olarak yerini alıyor. Her ne kadar Lady Diana'nın yaşamını anlatan onlarca belgesel, dizi ve filmi aynı anda görmeye başlasak da, Spencer filmi aralarında bir yıldız gibi parlıyor.

    Spencer, Prens Charles ve Lady Diana'nın garip evliliğini konu ediniyor. Evlilik dışı ilişkiler olduğu dedikodularıyla daha da göz önüne getirilen evlilikleri, Diana Spencer'ın ölümüyle sonlanmıştı. Filmde çift, tatillerini Kraliçe'nin Sandringham malikanesinde geçirmeye karar verir. Ama burada basın peşlerini bırakmaz ve ikilinin sahte gülümsemelerini yüzlerine takınması gerekir. Spencer, bugüne kadar dedikodular aracılığıyla aydınlatılmaya çalışılan bir konuyu hayal ediyor.

    Spencer'da Jack Farthing, Prens Charles'ı canlandırıyor. Ayrıca Timothy SpallSean Harris ve Sally Hawkins, filmin yıldızları arasında yer alıyor. Spencer, 5 Kasım'da yurt dışındaki sinemalarda yerini alacak. Ancak ülkemizde gösterime girip girmeyeceği belli değil.

    Spencer Karakter Posterleri

    Jack Farthing, Prens Charles rolünde.

    Spencer Karakter Posterleri

    Sean Harris, kraliyet şef aşçısı Darren McGrady rolünde.

    Spencer Karakter Posterleri

    Sally Hawkins, kraliyet terzisi Maggie rolünde.

    Spencer Karakter Posterleri

    Timothy Spall, Alistar Gregory rolünde.

    Spencer Karakter Posterleri

    Ve tabii Kristen Stewart, Lady Diana rolünde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top