Hesabım
    ''Spider-Man: No Way Home'' Galasına Serinin MJ'i Zendaya Damga Vurdu

    Tüm dünyada heyecanla beklenen Spider-Man: No Way Home filminin galası düzenlendi.

    Yılın belki de en çok beklenen filmi olan, biletleri ön satışa çıkar çıkmaz tükenen Spider-Man: No Way Home filminin galası düzenledi. Başrolde yer alan Tom Holland, Zendaya, Jacob BatalonBenedict Cumberbatch ve seride yer alan Marisa Tomei, Jon FavreauJB Smoove gibi oyuncuların yanı sıra önceki Spider-Man serilerindeki rolleriyle geri dönen Willem Dafoe, Jamie FoxxJ.K. Simmons da kırmızı halıda yer aldılar. 

    Filmin galasına damga vuran im hiç kuşkusuz, Spider-Man'in kız arkadaşı MJ karakterinin yeni ve farklı bir yorumunu sunan Zendaya oldu. Sosyal medyada, galaya örümcek ağlarıyla bezeli bir elbise ve maskeyle katılan Zendaya'ya ''görevin ne olduğunu çok iyi anlamış'' yorumları yapıldı. Zendaya kırmızı halıya adım attığında bütün dikkatini onu izlemeye vermek isteyen isimler arasında erkek arkadaşı Tom Holland da vardı. O sırada bir röportaj vermekte olan Holland, Zendaya'nın geldiğini yükselen seslerden anlayınca röportajı durdurdu. Bu anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

    Spider-Man: No Way Home, Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı, Spider-Man: Homecoming ile başlayan ve Spider-Man:Far From Home ile devam eden üçlemenin son filmi. Fakat Marvel ve Tom Holland iş birliği, Holland'ın Spider-Man karakterini canlandıracağı ikinci bir üçleme ile devam edecek. Geçtiğimiz günlerde bu kararı açıklayan yapımcı Amy Pascal, Marvel başkanı Kevin Feige ve filmin yönetmeni Jon Watts da filmin kamera arkasındaki ekip olarak galada yer aldılar. Filmin gösteriminin ardından Tom Holland'ın ağladığı anlar da kameralara yansıdı. Spider-Man: No Way Home galasının en çarpıcı anlarını derledik...

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top