Hesabım
    "Benden Ne Olur?" Filminin Galası Düzenledi

    Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın başrollerini paylaştığı "Benden Ne Olur?" 14 Ocak Cuma günü sinemalarda!

    14 Ocak Cuma günü vizyona girecek olan komedi filmi "Benden Ne Olur?"un galası dün akşam Kanyon AVM'de düzenlendi. Başroldeki Hazal KayaOnur Tuna ve Enis Arıkan'ın yanı sıra Selin Şekerci, Elçin AfacanCem Belevi gibi filmde yer alan diğer oyuncuların da katıldığı gecede renkli anlar yaşandı

    .Gösterimden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Hazal Kaya, Covid testi negatif çıktığı ve galaya katılabildiği için çok mutlu olduğunu belirtti ve filmi de pandeminin yoğun olduğu bir dönemde zor bir şekilde çektiklerini dile getirdi.

    Filmin, diğer romantik komedilerden biraz farklılaştığına dikkati çeken Kaya, "Aslında çok tatlı bir kadının hikayesi var burada. İzlediğim romantik komedi filmleri arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasıyla ilgili arayışlarını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça gösteriyor. Bu yüzden bu işin içinde bulunmak benim için çok sevindiriciydi." ifadelerini kullandı.

    Onur Tuna da bu filmin klişe romantik komedi filmlerinden farklı olduğuna değinerek, "Özgür bir karakteri anlatıyoruz, güzel bir film oldu bence, herkes çok eğlenecek." dedi. Enis Arıkan ise "Hazal'a aşık oldum ve ağladım. Şahane bir performans izledim, onun yeteneğini ve çalışmalarının nasıl bir sonuç verdiğini gördüğüm için ağladım." diyerek filmden ve Hazal Kaya'nın performansından ne kadar etkilendiğini belirtti.

    Aslı T. Kızmaz'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan film, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Sertab Bal adlı deli dolu, çılgın ve kimlik arayışındaki genç bir kadının maceralarını anlatan eğlenceli bir hikayeyle seyircilerin kalplerini ısıtmaya geliyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Hayatta ne yapmak istediğini bilmeyen, düzenli bir yaşam çizgisi olmayan Sertab, bir gün kazara ablasının evini yakınca evsiz ve parasız kalır. Ablasının "Senden hiçbir şey olmaz!" sözü üzerine "Benden ne olur herkese göstereceğim" mottosuyla yola çıkan ve bunun için kendisne söz veren Sertab'ın planları, ünlü oyuncu Soner ile olan ilişkisi nedeniyle hiç de planladığı gibi gitmez.

    Murat Şenöy tarafından yönetilen filmin senaryosunu, Aslı T. Kızmaz ve Müge Öztürk birlikte kaleme aldılar. Medyapım, Ay Yapım ve dünya devi CJ ENM'nin güçlerini birleştirerek ortaya çıkarttığı film, 14 Ocak Cuma'dan itibaren sinemalarda izleyici ile buluşmayı bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top