Hesabım
    Ryan Reynolds'lı Bilim Kurgu Filmi "The Adam Project"ten Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

    Zaman yolculuğu temalı filmin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturuyor.

    Stranger ThingsNight At The Museum serisi gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen, yönetmen ve yapımcı Shawn Levy tarafından yönetilen bilim kurgu filmi  The Adam Project, zamanda yolculuk yapan bir pilotun, kendisinin 13 yaşındaki haliyle bir araya gelmesini anlatıyor. 

    Başrolde yer alan Ryan Reynolds, yönetmen Shawn Levy ile geçtiğimiz yıl vizyona giren Free Guy (Gerçek Kahraman) filminde de birlikte çalışmıştı. The Adam Project'in oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds'ın yanı sıra Zoe Saldana, Jennifer Garner, Mark RuffaloCatherine Keener gibi isimler yer alıyor. 

    Çekimleri tamamlanan ve şu sıralarda post prodüksiyon sürecinde olan filmin, 11 Mart 2022'de Netflix'te yayınlanması bekleniyor. Henüz filmden bir fragman yayınlanmadı fakat paylaşılan fotoğraflar filmin atmosferine ve karakterlere göz atmamızı sağlıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: 13 yaşındaki Adam Reed, bir yıl önce aniden vefat eden babasının yasını tutarken garajında saklanan yaralı bir pilotu bulur. Bu gizemli pilot, zaman yolculuğunun yeni başladığı bir gelecekten gelen kendisidir ve gizli bir görev için her şeyi riske atarak zamanda geri gelmiştir. İkili, babalarını bulmak, işleri yoluna koymak ve dünyayı kurtarmak için birlikte geçmişe doğru bir maceraya atılırlar. Hem genç hem de yetişkin Adam, babalarının kaybıyla yüzleşir ve kendilerini şekillendiren yaraları iyileştirme şansına sahip olurlar. Görevin zorluğuna ek olarak, iki Adam birbirlerinden gerçekten pek hoşlanmadıklarını keşfederler ve dünyayı kurtarmak için önce nasıl geçineceklerini bulmaları gerekir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top