Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "Spiderhead"den İlk Görseller Paylaşıldı!

    Joseph Kosinski imzalı bilim kurgu ve aksiyon filmi, 17 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak

    "Tron: Legacy", "Only the Brave" ve önümüzdeki ay Cannes'da prömiyer yapacak olan "Top Gun: Maverick"i yöneten Joseph Kosinski'nin Netflix için çektiği yeni bilim kurgu temalı aksiyon filmi "Spiderhead"den ilk fotoğraflar paylaşıldı. 

    "Spiderhead" başrolünü, Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'u, Chris Hemsworth üstleniyor. Filmde ayrıca Miles Teller, Jurnee Smollett, BeBe Bettencourt, Tess Haubrich, Angie Milliken gibi isimiler rol alıyor.

    Senaryosu "Deadpool", "6 Underground" ve "Life" gibi filmlere imza atan senaristler Rhett Reese ve Paul Wernic tarafından kaleme alınan film, George Saunders'ın 2010 yılında New Yorker dergisinde yayınlanan "Escape From Spiderhead" adlı kısa öyküsünden uyarlandı.

    Film ceza sürelerini kısaltabilmek için çeşitli yan etkileri olan tehlikeli bir deneye katılmayı kabul eden bir grup mahkuma odaklanıyor. Hapishane müdürü (Hemsworth) tarafından denetlenen, daha kısa cezalar karşılığında duygu değiştiren ilaçların kullanıldığı deneylere katılmayı kabul eden iki mahkum (Teller ve Smollett) duygularından şüphe etmeye başlayıp bir şeylerin  ters gittiğini fark edince laboratuvar hakkındaki gerçekleri öğrenmek için araştırma yapmaya başlar.

    "Spiderhead" 17 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top