Hesabım
    Chris Evans ve Ryan Gosling'li "The Gray Man"e İlk Bakış!

    Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönettiği filmde Ana de Armas ve Regé-Jean Page de rol alıyor.

    "Avengers: Endgame", "Avengers: Infinity War", "Captain America: Civil War" gibi çok başarılı Marvel filmlerine imza atan Anthony ve Joe Russo'nun yönettiği aksiyon ve gerilim filmi "The Gray Man"den ilk görseller yayınlandı. 

    Filmden yayınlanan ilk fotoğraflarda, başrolleri paylaşan Chris Evans ve Ryan Gosling'in yanı sıra, Ana de Armas ve Regé-Jean Page'i görebiliyoruz. Yıldızlarla dolu filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Wagner MouraJulia Butters gibi isimler yer alıyor. 

    Mark Greaney tarafından yazılan aynı adlı romanda uyarlanan filmin senaryosu Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından kaleme alındı. Joe Russo'nun da senaryo sürecine dahil olduğu biliniyor. Tarz ve hikaye olarak James Bond filmlerini andıracağı belirtilen film, resmi özetine göre avcıyken av konumuna düşen bir CIA ajanının hikayesini anlatıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    "The Grey Man"in vizyon tarihi henüz belli değil ancak filmin önümüzdeki yaz seyirciyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top