Hesabım
    Tom Cruise "Top Gun: Maverick" Prömiyerine Kendi Kullandığı Helikopterle İndi!

    27 Mayıs'ta vizyona girecek filmin dünya prömiyeri San Diego'da gerçekleşti.

    1986 yapımı "Top Gun" filminin uzun zamandır merakla beklenen devam filmi "Top Gun: Maverick"in dünya prömiyeri San Diego'da gerçekleştirildi.

    "Top Gun: Maverick" Hollywood Bulvarı'nda herhangi bir eski kırmızı halıyla prömiyer yapmadı. Bunun yerine, filmin Cannes'da gösterime girmesinden birkaç hafta önce, Paramount artık kullanılmayan uçak gemisi USS Midway'i devraldı ve Tom Cruise gerçek bir aksiyon yıldızı olduğunu ispatlarcasına kendi kullandığı helikopterle gemiye iniş yaptı.

    Oyuncu arkadaşları Miles Teller, Glen PowellJennifer Connelly ve Jay Ellis, daha gerçekçi bir yaklaşım sergilerken, lisanslı bir pilot olan Cruise, helikopterle geminin kenarına indi ve hayranların tezahüratları arasında kırmızı halının girişine doğru yürüdü. Curise ayrıca törene Uber'le gelmesinin çok basit olacağını söyleyerek hayranlarıyla şakalaştı.

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, orijinal Top Gun'ın üzerinden 35 yıl geçtiğini ve devam filminin on yıldır tartışıldığını söyledi ve şunları ekledi: Yönetmen Joseph Kosinski ve filmin yaratıcı ekibi, Cruise'a filmin fikrini anlattıktan sonra, Tom telefonunu çıkardı ve Paramount'u aradı ve "Başka bir Top Gun filmi çekiyorum" dedi. Ünlü yapımcı ayrıca Tom Cruise'un bütün aksiyon sahnelerini dublörsüz çektiğinin de altını çizdi.

    Tom Cruise'un törene helikopterle iniş yaptığı anları aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top