Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 10"dan Jason Momoa'lı Set Fotoğrafları!

    Jason Momoa, "Hızlı ve Öfkeli 10"un İtalya'daki çekimlerinde görüntülendi.

    Uzun yıllardır devam eden "Hızlı ve Öfkeli" serisinin 10. filminin kadrosuna dahil olan Jason Momoa, filmin İtalya'daki setinde görüntülendi. Momoa'nın, resmi adı "Fast X" olarak açıklanan "Hızlı ve Öfkeli 10"un kötü karakterini canlandıracağı biliniyor fakat karaktere ait diğer bilgiler gizli tutuluyor.

    Momoa, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda bu gizemli karakteri "Harika ama sıradan biri" olarak tarif etmiş ve "yanlış anlaşıldığını" söylemişti. Ayrıca Charlize Theron ve Vin Diesel ile aynı sahnelerde yer almaktan dolayı heyecan duyduğunu da paylaşmıştı. 

    Serinin birden fazla filmini yöneten ve 10. filmi de yönetecek olan Justin Lin'in çekimler başladıktan kısa süre sonra yönetmenliği bırakmasıyla duraksayan prodüksiyon süreci, filmin yeni yönetmeninin bulunmasıyla kaldığı yerden devam ediyor. Yönetmenliği devralan Louis Leterrier, daha önce "Now You See Me", "Clash of Titans", "The Incredible Hulk" gibi filmleri yönetmişti.

    Roma'daki setten yayınlanan ilk fotoğraflarda Jason Momoa, motorsikletli bir aksiyon sahnesi çekerken görülüyor. Daha çok kahraman rollerinde izlemeye alıştığımız Momoa'nın filmde nasıl bir "kötü adam" portresi çizeceği merakla bekleniyor.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs 2023'te sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top