Hesabım
    "Jurassic World: Hakimiyet"ten Karakter Posterleri!

    Jurassic Devri'nin destansı sonu, iki nesli bir araya getiriyor!

    2015 yılında vizyona giren Jurassic World ile başlayan ve 2018 yılında Jurassic World: Yıkılmış Krallık ile devam eden Jurassic World üçlemesinin son filmi Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion) bu cuma vizyona girecek. 

    Serinin yıldızları Chris Pratt ile Bryce Dallas Howard'ın Owen Grady ve Claire Dearing olarak bir kez daha seyirci karşsına çıkacağı filmin yönetmen koltuğunda, ilk filmi de yöneten Colin Trevorrow oturuyor. Jurassic World: Hakimiyet yalnızca Jurassic World üçlemesini sonlandırmakla kalmayacak, tüm Jurassic Devri filmlerini bir sona bağlayacak.

    Bu efsaneyi 1993 tarihli Jurassic Park filmi başlattı. Usta yönetmen Steven Spielberg soyları milyonlarca yıl önce tükenen dinozorları yeniden dünyamıza dahil ederek büyük beğeni topladı ve 3 dalda Oscar ödülü aldı. Devamında gelen 1997 tarihli The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III ile üçleme tamamlandı. Ne var ki devam filmlerinin etkisi ilk film kadar büyük olmadı. 

    Jurassic World: Hakimiyet'te, Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt'e orijinal üçlemenin ikonik yıldızları Sam NeillLaura Dern ve Jeff Goldblum da eşlik edecek ve böylece efsanenin sonunda iki nesil bir araya gelmiş olacak. 

    Senaryosu Emily Carmichael tarafından kaleme alınan film, "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ta Nublar'ın yok edilmesinden sonra yaşananları anlatıyor. Nublar’ın yok edilmesinden dört yıl sonra artık dinozorlarla insanlar birlikte yaşayıp, avlanmaktadır. Bu süreç, geleceği yeniden şekillendirecektir. İnsanlar, artık paylaştıkları bu gezegeni tarihin en korkunç yaratıklarına bırakacak mıdır?

    Tüm soruların cevabı, cuma günü vizyona girecek olan Jurassic World: Hakimiyet'te!

    Bryce Dallas Howard / Claire Dearing

    Chris Pratt / Owen Grady

    Jeff Goldblum / Ian Malcolm

    Laura Dern / Ellie Sattler

    Sam Neill / Alan Grant

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top