Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"dan Yeni Karakter Posterleri!

    "Thor: Love and Thunder"dan yeni sinema afişleri ve karakter posterleri yayımlandı.

    Vizyona girmesine bir aydan daha az süre kalan "Thor: Love and Thunder"dan (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü) yeni karakter posterleri ile IMAX, DOLBY, Screen X ve 3D gösterimler için özel sinema afişleri paylaşıldı.

    Thor (Chris Hemsworth), Jane Foster (Natalie Portman), Valkyrie (Tessa Thompson), Gorr the Godbutcher (Christian Bale), Zeus (Russell Crowe) ve Korg (Taika Waititi) karakterlerinin yanı sıra Thor'un keçileri Toothgnasher ve Toothgrinder da kendi karakter posterlerine kavuştular. 

    Marvel Sinematik Evreni'nde, dördüncü solo filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan ilk karakter Thor olacak. Filmin yönetmenliğini "Thor: Ragnarok"u da yöneten Taika Waititi üstleniyor. Waititi'nin seriye ve karaktere getirdiği renkli yaklaşım yeni posterlerde de kendisini gösteriyor.

    "Thor: Love and Thunder"da, depresyından çıkıp eski haline dönen Thor'un Tanrı Kasabı Gorr ile mücadelesini izleyeceğiz. Christian Bale'in Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmasını sağlayan Gorr karakteri, çocuklarını korumak için ettiği duaların hiçbir tanrı tarafından duyulmaması üzerine mitolojideki er tanırıyı yok etmeye and içen ve bu uğurda yıllarını harcayan bir karakter.

    Gorr ile olan mücadelesinde Thor'a artık Mjölnir'in sahibi olan ve Mighty Thor olarak karşımıza çıkan eski kız arkadaşı Jane Foster ve Asgard'ın yeni yöneticisi olan Valkyrie'ın yanı sıra Yunan tanrısı Zeus da eşlik edecek. 

    8 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak olan filmin süresi 1 saat 59 dakika olarak açıklandı. Bu da "Thor: Love and Thunder"ı, Marvel Sinematik Evreni'nin son altı yıldaki en kısa filmi yapıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top