Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Dünya Prömiyeri Yapıldı

    Filme gelen ilk tepkiler çok olumlu...

    8 Temmuz'da vizyona girecek olan "Thor: Love and Thunder" (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü) filminin dünya prömiyeri düzenlendi. Bir önceki film "Thor Ragnarok" ile yönetmen koltuğuna geçen Taika Waititi'nin yönettiği filmde Chris Hemsworth bir kez daha Thor rolüyle izleyici karşısına geçerken, Natalie Portman da Jane Foster rolüyle geri döndü. Filme yeni katılan isimlerden biri de Tanrı Kasabı Gorr karakteriyle Christian Bale oldu.

    Bütün bu isimlerin yanı sıra filmde Valkyrie rolünü yineleyen Tessa Thompson, Nebula karakterini canlandıran Karen Gillan, Lady Sif rolüyle izlediğimiz Jaimie Alexander ve Guardians of the Galaxy'nin Star Lord'u Chris Pratt de prömiyerde boy gösterdi.

    Thor, bu filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nde en çok solo filme sahip olan kahraman olma unvanını elde ediyor. Film, Thor'un iç huzuru bulma yolculuğunun Tanrı Kasabı Gorr olarak bilinen katilin ortaya çıkmasıyla bozulmasını anlatıyor. Tüm Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr ile zorlu bir mücadeleye girişen Thor, bu süreçte Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın yardımına başvurur. Ekip, Gorr the God Butcher amacına ulaşmadan önce onu durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

    Prömiyerden sonra filmle ilgili ilk yorumlar da gelmeye başladı. Birçok izleyici tarafından Marvel Sinematik Evreni'nin en komik filmi olarak değerlendirilen "Love and Thunder", enerji dolu yapısıyla ve renkli dünyasıyla beğeni topladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top