Hesabım
    Gotham City'nin Unutulmaz Kadınları

    Lady Gaga'nın "Joker 2"ye katılmasından ilham alarak, Gotham'ın en ikonik kadınlarını derledik...

    Joaquin Phoenix'in, Batman'in ikonik düşmanı Joker'e hayat verdiği ve En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandığı "Joker" filminin yönetmeni Todd Phillips, devam filminin geleceğini duyurarak herkesi şaşırttı. Çünkü ilk film vizyona girdiğinde, Joker'in bu versiyonunun DC evreninin diğer filmlerine dahil olmayacağı ve filmin tek bir film olarak planlandığı vurgulanmıştı. 

    Devam filminin müzikal olacağı ve Joaquin Phoenix'e Harley Quinn karakteriyle Lady Gaga'nın eşlik edeceği  duyulduğunda ise şaşkınlık ikiye katlandı. Uzun bir süre sessiz kalan Lady Gaga, sonunda Twitter hesabından paylaştığı kısa bir video ile filmin oyuncu kadrosuna katıldığını doğruladı.

    2019 tarihli "Joker" düşük bütçeli bir karakter filmi olmasıyla alışılmışın dışında, farklı bir noktada duruyordu. Müzikal Joker filminin nasıl olacağı, Lady Gaga'nın filmde nasıl bir performans ortaya koyacağı ve Joaquin Phoenix ile nasıl bir ikili oluşturacakları ise çok büyük bir merakla bekleniyor. Ancak merakımızı gidermek için önümüzde uzun bir süre var...

    Biz de bu arada, Lady Gaga'nın Gotham şehrine girişinden ilham alarak, Batman evreninin unutulmaz kadın karakterlerini derledik. İşte iyisiyle kötüsüyle Gotham'ın unutulmaz kadın karakterleri...

    Kim Basinger / Vicki Vale

    1989'da Kim Basinger, "Batman"in kadın başrol oyuncusu Vicki Vale'yi canlandırdı. Vicki, Batman hakkında bir hikaye yazmak için Gotham City'ye gelir, ancak kısa süre sonra Bruce Wayne ile romantik bir ilişkiye girer...

    Michelle Pfeiffer / Catwoman

    Tim Burton'ın ikinci Batman filmi "Batman Dönüyor"da Michelle Pfeiffer unutulmaz bir Catwoman performansı ortaya koydu...

    Nicole Kidman / Dr. Chase Meridian

    Nicole Kidman, "Batman Forever"daki hem Batman'e hem de Bruce Wayne'e aşık olan Dr. Chase Meridian karakterini "Jessica Rabbit gibi giyinen suçlu bir psikolog" olarak tanımlıyordu.

    Drew Barrymore ve Debi Mazar / Sugar ve Spice

    "Batman Forever"da Drew Barrymore ve Debi Mazar, Two-Face'in iyi ve kötü yardımcıları Sugar and Spice'ı canlandırdılar ve çılgın kostümleri kadar harikaydılar.

    Uma Thurman / Poison Ivy

    Uma Thurman'ın "Batman & Robin"deki Dr. Pamela Isley karakteri, ciddi toksik kimyasallarla geçirdiği bir kazadan sonra güzel ve baştan çıkarıcı Poison Ivy'ye dönüşür.

    Anne Hathaway / Catwoman

    Christopher Nolan'ın Kara Şövalye üçlemesi birçok açıdan hayranların en sevdiği Batman filmlerini barındırıyor. Anne Hatthaway'in Catwoman / Selina Kyle performansı da "Dark Knight Rises"ın unutulmaz yönlerinden...

    Marion Cotillard / Miranda Tate

    "The Dark Knight Rises" filminde, filmin kilit karakterlerinden biri olan Miranda Tate, Marion Cotillard tarafından canlandırıldı. Miranda karakteri film için yazılan orijinal bir karakterdi.

    Zoe Kravitz / Catwoman

    Beyaz perdenin son Kedi Kadını, Zoe Kravitz oldu. Matt Reeves imzalı "The Batman"de Robert Pattinson'ın Batman'ine karşı oynayan Kravitz'in devam filminde geri dönmesi bekleniyor.

    Margot Robbie / Harley Quinn

    Margot Robbie, Batman çizgi romanlarında Joker'in partneri ve suç ortağı olan Harley Quinn karakterine ilk kez 2016 yapımı "Suicide Squad" filminde hayat verdi ve "Birds of Prey", "The Suicide Squad" filmlerinde bu rolü tekrarladı.

    Lady Gaga

    "Joker", alışılmış bir süper kahraman filminden ziyade karaktere odaklanan bir dram olarak öne çıktı. Devam filmi ise müzikal olacak. Her ne kadar farklı tarzlardaki filmlerde yer almış olacaklarsa da Lady Gaga'nın Harley Quinn performansının Margot Robbie'nin beğenilen performansıyla karşılaştırılması kaçınılmaz... Lady Gaga'nın nasıl bir Harley Quinn olacağı merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top