Hesabım
    Florian Zeller İmzalı "The Son"dan Yeni Görseller

    "The Son" yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor...

    Başrollerini Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ın üstlendiği 2020 tarihli dram "The Father" (Baba) ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ını kazanan Florian Zeller'ın sıradaki projesi "The Son"dan (Oğul) yeni görseller paylaşıldı.

    İzleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan "The Father", En İyi Film de dahil olmak üzere 6 dalda Oscar adaylığı elde ederken, 83 yaşındaki Anthony Hopkins'e 29 yıl sonra ikinci Oscar'ını kazandırmıştı. İlk filmiyle böylesine büyük bir başarı yakalayan yönetmenler, sonraki projelerinde ne yapacakları ve beklentileri nasıl karşılayacakları konusunda sıkıntı yaşayabilirler, ancak Florian Zeller "The Father"ın ödül sezonu turlarında bir sonraki filmi için çalışmalara çoktan başlamıştı. 

    Zeller'ın tıpkı "The Father" gibi kendi oyunundan uyarladığı film, genç oğulları zihinsel sorunlarla mücadele eden boşanmış bir çifte odaklanıyor. Filmde Laura Dern, Hugh Jackman, Vanessa KirbyZen McGrath ve Anthony Hopkins rol alıyor. 

    "The Father" ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan "The Son" dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak. Fransız yönetmen Florian Zeller'ın üçlemesi, yine kendi tiyatro oyunundan uyarlayacağı "The Mother" (Anne) ile son bulacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top