Hesabım
    Chris Evans ve Emily Blunt "Pain Hustlers" Setinde Görüntülendi

    David Yates yönetmenliğindeki film Netflix'ta yayınlanacak.

    Chris Evans ve Emily Blunt, suç dramı "Pain Hustlers"ın setinde görüntülendi. Filmin yönetmenliğini son dört Harry Potter  filmini ve Fantastik Canavarlar serisini yöneten David Yates üstleniyor.

    2018 tarihli bir New York Times makalesine dayanan ve Wells Tower tarafından beyaz perdeye uyarlanan "Pain Hustlers", kendisi ve kızı için daha iyi bir yaşam hayal eden lise terk Liza'nın (Blunt) etrafında gelişen olaylar dizisini anlatıyor. Bir ilaç şirketinde iş bulan Liza, kıa sürede yeni ve lüks bir yaşama kavuşur ancak aslında ölümcül bir suç komplosunun merkezinde kalmıştır.

    "The Big Short", "American Hustle" ve "The Wolf of Wall Street" gibi Amerikan Rüyası temalı filmlere benzeyeceği belirtilen filmde Evans ve Blunt'a Catherine O'HaraJay DuplassAndy GarciaBrian d'Arcy JamesChloe Coleman eşlik edecek. 

    David Yates ve Emily Blunt'ın dahil olduğu proje bu yıl Cannes Film Festivali'nde satışa çıktığına 50 milyon dolar karşılığında Netflix tarafından satın alındı. Kısa süre sonra projeye katılan Chris Evans'ın hangi karakteri canlandırdığı hakkında ayrıntılı bir bilgi henüz yok. Çekimleri Ağustos ayının başında başlayan "Pain Hustlers"ın yayın tarihi de henüz belli değil.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top