Hesabım
    Gülse Birsel'in Disney+'ta Yayınlanacak "Yılbaşı" Filminden İlk Görseller!

    Senaryosu Gülse Birsel imzalı "Yılbaşı" Ozan Açıktan tarafından yönetiliyor.

    Gülse Birsel'in Disney+'ta yayınlanacak olan yeni filminden ilk görseller paylaşıldı. Henüz resmi adı açıklanmayan ve "Yılbaşı" ya da "Yılbaşı Gecesi" adıyla anılan filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Açıktan ve Gülse Birsel, 2017 tarihli "Aile Arasında" filminde de birlikte çalışmışlardı.

    Resmi özetine göre film, birbirleriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların bir arada olduğu bir yılbaşı gecesinde yaşananları konu alıyor. Açıklandığı andan itibaren büyük ilgi uyandıran zengin oyuncu kadrosunda Ezgi MolaCengiz BozkurtFatih Artmanİrem SakSerkan KeskinAlican YücesoyBoran KuzumAlina BozBüşra PekinAyta Sözeri ve Gülse Birsel yer alıyor. 

    Disney+ Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda oyuncu kadrosunu ilk kez canlandırdıkları karakterlere bürünmüş halde bir arada görüyoruz ve filmin eğlenceli anlarına ilk göz atma şansı buluyoruz. Şu anda çekimleri halen devam eden filmin yıl sonunda yayınlanması bekleniyor ancak kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı.  

    "Yılbaşı", "Kaçış", "Dünyayla Benim Aramda" gibi orijinal yerli yapımlarla dikkat çeken Disney+'ın ilk orijinal filmlerinden biri. Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 7" filminin yanı sıra Timuçin Esen ile Ebru Özkan'ın rol aldığı "Gri" ve Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alacağı "Avcı" kod adlı dizi de platformun merakla beklenen yerli projeleri arasında yer alıyor. 

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top