Hesabım
    "Kim Bu Aile?" Gala Gecesinde Kahkahalar Susmadı

    Sinema dünyası sezonun ilk galasında buluştu.

    7 Ekim Cuma günü vizyona girecek Kim Bu Aile? filmi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirilen görkemli bir organizasyonla gala yaptı.  CJ ENM Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ilk film olma özelliğini taşıyan filmin galası yoğun ilgi görürken, sinema sezonunun uzun bir süre sonra vizyona girecek ilk büyük yerli filmi davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.

    Kim Bu Aile?'nin gala gecesine CJ ENM uluslararası temsilcileri, Demet Akbağ, İbrahim Büyükak, Azra Akın, Bülent Emrah Parlak, Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Şebnem Schaffer, Eray Yasin Işık, Merih Ermakastar, Sefa Sarı, Su Soley, Çiğdem Batur, Elif DoğanSevcan Yaşar ile birlikte bini aşkın davetli katıldı. 

    Gala gecesinde kırmızı halıda basının karşısına geçen oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir, Doğancan Sarıkaya, Altan ErkekliFatih Al ve yönetmen Bedran Güzel seyirciyi kahkaha yüklü bir aksiyon filminin beklediğinin altını çizdi. Galanın finalinde ayakta alkışlanan Kim Bu Aile? muhteşem prodüksiyonu, benzersiz aksiyon sahneleri ve kahkahasıyla davetlilerden övgü aldı.  

    Kim Bu Aile? kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan komiser Adem ve bu operasyonda kendisine destek veren ‘toplama aile’sinin eğlenceli öyküsünü anlatıyor.

    KOMEDİ FİLMİ ÇEKTİLER AMA AKSİYON İÇİN KAMPA GİRDİLER

    Filmin başrol oyuncuları proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmen Youn Dae-Won ile özel bir eğitim kampına katıldı. Zorlu eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktı. 

    Kim Bu Aile? 7 Ekim Cuma günü sinemalarda!

    Nurgül Yeşilçay: Pandemiden sonraki en büyük gala. Çok heyecanlıyız, ben de ne zamandır bu kadar büyük bir galanın içinde olmamıştım. Çok değerli arkadaşlarımla çok değerli bir film yaptık. Değerli yönetmenimiz Bedran (Güzel) ve ayrıca Koreli aksiyon yönetmenimizle -maalesef burada değil- birlikte. Teşekkürler geldiğiniz için, inşallah çok güzel bir akşam olacak. Benim karakterim gece kulübünde çalışıyor. Bir polisin asla yanında olmaması gereken bir karakter.

    Bedran Güzel: CJ ENM ailesi ile birlikte Kim Bu Aile?’yi çok sevdiğim arkadaşlar, üstadlar, abilerimle beraber yaptık. Çok iyi hazırlandığımız, çok keyif aldığımız bir proje oldu. Umarım siz de izlediğinizde bizim aldığımız keyfi alırsınız. Hepinize teşekkürler ve iyi seyirler.

    Cengiz Bozkurt: Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa böyle bir şevk ve motivasyonla giriyoruz sinema salonuna. Seyircinin de filme teveccüh göstereceğini düşünüyoruz. Hayli uzun süre çok emeklerle çektik bu filmi. İzlediğinizde göreceksiniz çok büyük, kalabalık sahneler var. Emeği geçen tüm yardımcı oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim. Yönetmenimiz Bedran Güzel’e teşekkür ederim. Yapımcımız CJ ENM Türkiye’nin ilk filmi, o da bize kısmet oldu. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız, iyi bir film çektiğimizi düşünüyoruz. Emniyetten ihraç edilen bir komiseri canlandırıyorum. Toplama bir aile kuruyor ve bir mafya grubunun deposunun karşısına tavukçu açıyorlar. Operasyonu aile ile birlikte yapmaya başlıyor.

    Ferit Aktuğ: Sekiz hafta çok yoğun çalıştık, şimdi meyvelerini toplamaya geldik. Biz de ilk defa izleyeceğiz, çok merak ediyoruz. Çok eğlendik, güzel bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Bizden bir aile, Türkiye’den bir aile. Hep beraber izleyeceğiz.

    Onur Buldu: Filmin tatlı dolandırıcısı Ali’yi oynuyorum. Bu aileyi bir araya getiren benim karakterim. Bir mafya takibi sırasında başarısız bir operasyon sonucu açığa alınan iki polisin ailesini oluşturmakla yükümlüyüm. Ondan sonra hikayeler başlıyor zaten. Çok eğlenerek uyum içinde çalıştığımız büyük bir prodüksiyon oldu, sinemada izlemeye değecek bir film. Umuyorum seyircimiz de sevecektir.

    Beste Kökdemir: Cengiz Bey’in kızını canlandırıyorum. Polis olduğunu babasına kanıtlamak isteyen bir karakter. Bu güzel gecede bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.

    Doğancan Sarıkaya: Bu kadar büyük oyuncularla birlikte kadroda olduğum için çok mutluyum. Çok eğlenceli benim için. Güzel bir ekip teşekkür ediyorum hepsine.

    Cengiz Bozkurt: Çok zorlu aksiyon sahneleri var ama hepsinin üstesinden geldik. Çok kalabalık sahneler var izleyince göreceksiniz. Belki de Yeşilçam’dan beri bu kadar kalabalık dövüş sahneleri çekilmemiştir.

    Demet Akbağ

    Fatih Al

    Nurdan & İbrahim Büyükak

    Şebnem Schaffer & Eray Yasin Işık

    Bülent Emrah Parlak

    Çiğdem Batur

    Elif Doğan

    Merih Ermakastar

    Sevcan Yaşar

    Su Soley

    CJ ENM

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top