Hesabım
    Bu "Sonsuz Aşk" Çok Konuşulacak!

    "Sonsuz Aşk" 24 Mart’ta izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

    Yılın en iddialı romantik dramlarından, Murat Yıldırım ve sıra sıra projelerle adını iyice duyuran Fahriye Evcen'i başrollerine yerleştiren Sonsuz Aşk yerli romantik severler için yepyeni bir soluk olmaya geliyor!

    Cunda’nın eşsiz güzellikleriyle, gerçek hayatın zorluklarından uzakta yaşanan ‘Sonsuz Aşk’ın yağmur altındaki romantik aşk sahneleri uzun yıllar unutulmayacak.Kadrosunda Fatih AlFiliz AhmetZeynep ÖzderNazlı Pınar Kaya ve Didem İnselelEge Aydan gibi isimleri bulunduran film modern Külkedisi Zeynep ve karizmatik doktoru Can'ın masalsı aşklarını konu ediniyor.

    Genç yaşta profesör olan ve uluslararası çapta başarıyla ünlenen Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Can ve kardeşini okutabilmek için onun evine temizliğe gelen Zeynep arasında filizlenen aşkı işleyecek olan yapımda, Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına girdiklerinde, sonsuz bir aşkın içine düşeceklerdir fakat bu aşk beraberinde aşılması çok zor engelleri getirmektedir...

    Çekimleri İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen yeni yerli yapım aşk filminin  yönetmen koltuğunda ise Kara Para Aşk ve Babam İçin dizilerinin yönetmen koltuğunda oturan ve ilk uzun metraj sinema filmine imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Filmin senaryosunda ise Deniz Akçay Katıksız'ın imzası var. Yeni dönemin yerli aşk filmi 24 Mart’ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top