Hesabım
    "Yanlış Anlama"nın Galası Yapıldı!

    "Yanlış Anlama" 10 Kasım'da vizyonda!

    Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan, 2017’nin iddialı komedi filmlerinden "Yanlış Anlama"nın galası gerçekleşti. Baba Sahne'de gerçekleştirilen gala gecesine film ekibinin yanı sıra sanat camiasından birçok ünlü isim de katıldı.

    Filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin; "Azerbaycan ve Türkiye arasında yanlış anlamalarla örülü komik bir hikayeyi perdeye taşıdık. İstanbul ve Bakü'de gerçekleştirdiğimiz çekimlerde tıpkı filmde anlatıldığı gibi yanlış anlamaları biz de yaşadık. Bakü'de çok güzel karşılandık ve iyi bir işe imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz... Herkesi filmi izlemeye bekliyoruz" derken, filmin Azeri oyuncuları, filmin Bakü'de de bir galası olacağını belirterek; "Sizleri orada da ağırlamaktan çok mutlu olacağız" dediler.

     "Yanlış Anlama" filmi yerli komedinin sevilen yüzlerini de bünyesinde topluyor. Amerikalı bir FBI ajanı gibi davranan Türk doğalgaz müdürünü canlandıran Şevket Çoruh'a İlker AyrıkHakan BilginBahadır EfeDuygu KaracaPelin Sönmezİlhan Daner gibi isimler eşlik ediyor. Azerbaycan'dan ise Pervin AbiyevaIslam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi ünlüler filmde rol alan isimler arasında yer alıyor. Levent Cengizhan’ın yapımcılığında DADA Yapım imzalı filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek yer alıyor.

    Türkiye’de zor duruma düşmüş bir aile, kendilerine Azerbaycan’dan kalan miras için kalkar, Bakü’ye gider. Azeri ve Türk aile, mirası alabilmek için onlara verilen listedeki maddeleri birlikte yapmak zorundadır. Mirası alabilmek için bu iki aile 10 günü birlikte geçirmek durumunda kalır. Bu sürede iki dilin ve kültürün hem yakınlığı hem de farklılığı sonucu birçok yanlış anlaşılmalar meydana gelir...

    "Yanlış Anlama", 10 Kasım'da seyircileriyle buluşacak. Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top