Hesabım
    "Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn"dan Renkli Gala!

    "Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn"ın galası yapıldı.

    Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn'ın galası gerçekleşti. Yönetmen koltuğunda Deccal ve Ammar serileri ile yerli korku sinemasındaki yeteneğini kanıtlayan, Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler ile de korkuyla komediyi harmanlayan Özgür Bakar'ın oturduğu "Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn"ın galası dün akşam Kanyon Cinemaximum sinemalarında yapıldı.

    Galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, sanat ve cemiyet hayatından da ünlü isimlerin katıldığı filmin başrolü Şevket Çoruh, “Çok büyük emekler verdik. Bu kez çok farklı bir karakteri canlandırıyorum. Beğeneceğinizi umduğumuz bol kahkahalı bir film bekliyor sizleri” diye konuştu.

    Film, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile bilinir. Cep telefonu satışı yapan Gürbüz işlerini dalavere ile bir şekilde yoluna koyar. Fakat bu sefer sert kayaya çarpar. Gürbüz bir iş için mafya babası Sarı Kenan’dan yüklü miktarda para alır. Fakat işler yolunda gitmeyince parayı geriye ödeyemez ve Sarı Kenan ile ters düşer. Bu durum onun canına mal olur. Fakat onun macerası burada son bulmaz. Gürbüz’ün arkadaşı olan iki çatlak arkadaşlarını diriltmek için kolları sıvar ve şaşırtıcı bir şekilde bunu başarır. Hayata geri dönen Gürbüz ve çevresi için asıl macera bundan sonra başlar...

    Renkli oyuncu kadrosunda Ruhi SarıBülent ÇolakAyçin İnciUğur SerhanHüseyin ElmalıpınarSinan Bengier ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin yer aldığı yerli komedi filmi 3 Ağustos’ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top