Hesabım
    Merak Edilmeyen Devam Filmleri

    Merak edilmeyen, ancak yine de gelecek olan devam filmleri arasında hangi filmler var?

    Son dönemlerde Hollywood'un kazandığı kötü bir alışkanlık bulunuyor: Gişede her başarılı olan filmin devamını çekmek. Yıllar sonra da olsa yapımcılar akıllarından o filmleri çıkarmıyor ve onları birer maden olarak görüyor. Çünkü bu yapımlar bir kez denenmiş ve batmamış bulunuyorlar. Hali hazırda risksiz filmlere yatırım yapmak da yapımcılar için mükemmel bir fikirmiş gibi geliyor. Pekiyi bizler bu filmleri merak ediyor muyuz? Sırf başrolünde iyi bir oyuncu var diye bu filmleri gerçekten izleyecek miyiz? Belki de izleriz, kim bilir? İşte sizler için çok da merak etmediğimiz, ama illa ki devam filmi gelecek olan seriler... Sizin en merak etmediğiniz hangisi?

    Avatar 2-3-4-5

    Avatar filmi tek başına efsane olmayı başarmıştı. Bırakalım efsane olarak kalsın. Her bilim kurgu filmi ya da fantastik film seri olmak zorunda değil...

    Saw Spin-Off Filmi

    Saw serisine Chris Rock imzalı bir spin-off filmi çekilecek. Ama zaten sayısız Saw filmi yapıldı. Bizler de şiddete ve kana doyduk. Başrole farklı birini yerleştiremeyeceklerine göre bu spin-off'un izleyicisinin ilgisini çekebileceğini gerçekten söyleyebilir miyiz?

    The Purge 5

    Korku serisi Arınma Gecesi serisinin izlediğimiz son filmi İlk Arınma Gecesi olmuştu. The Purge 5'ın serinin son filmi olması bekleniyor.

    Jurassic World 3

    Jurassic World'ün eğlenceli ilk filminin ardından gelen Fallen Kingdom son derece hayal kırıklığı yaratmıştı. Bunun ardından Jurassic World 3 filminin yalnızca gişe kaygısıyla çekildiğini anlayabiliriz.

    Fast and Furious 9

    Fast and Furious'ın başrol oyuncusu Paul Walker hayatını kaybettiğinden beri neden seriye devam filmi çekildiğini bilmiyoruz. Ancak Fast and Furious 9'ın 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    Bad Boys For Life

    Bad Boys serisinin varlığını unutmuştuk. Şimdi kimin aklına Bad Boys For Life isimli devam filmini çekmek gelmiş olabilir?

    Space Jam 2

    Çocukluğumuzda güzelmiş gibi gelen Space Jam'e neden devam filmi çekiliyor? Yeni neslin Space Jam 2'da yer alacak olan Bugs Bunny, Duffy Duck, Tazmanya Canavarı gibi kahramanları tanıdığını pek sanmıyoruz. O zaman hangi kahramanları göreceğiz?

    Triplets

    Hollywood'un en eğlenceli komedi filmlerinden biri olan Twins filminin devamı geliyor. Bu kez Üçüzler adını taşıyacak filme Eddie Murphy eklendi. Ama kimse bu filmi de merak etmiyor.

    Top Gun Maverick

    Top Gun'ı izleyen güruh şimdilerde biraz yaşlandı. Kim Top Gun Maverick'teki Amerikan donanma pilotunun yıllar sonraki hikayesini merak ediyor olabilir?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top