Hesabım
    Yönetmen, Iceman'in "Top Gun: Maverick" ile Dönüşünü Konuştu

    Yönetmen Joseph Kosinski, Entertainment Weekly'ye konuştu.

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Top Gun'ın yıllar sonra gelen devam filmi "Top Gun: Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski, sessizliğini bozarak Entertainment Weekly'ye konuştu. Yönetmen, karakterlerin geri dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu ve filmle ilgili ipuçları verdi.

    İlk Top Gun filmi 1986 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Usta oyuncu Tom Cruise'u Maverick, Val Kilmer'ı ise Iceman olarak izlemiştik. Şimdi ise iki karakter de Top Gun: Maverick ile bir kez daha hayranlarının karşısına çıkacak. Bir deniz harp pilotu olan Tom Kazansky yani Iceman, çok egolu olmasıyla ve pek de hoş bir insan olmamasıyla tanınıyordu. Top Gun'ın en iyi pilotu olma iddiasıyla izlediğimiz Iceman, oldukça zorlu bir insandı. Yönetmen Kosinski, ikili hakkında şu sözleri sarf etti: "Iceman ile Maverick arasındaki rekabet ve ilişki ilk filmi ikonik yapan şeylerden biri. Top Gun serisi için önemli olan bir ilişki ve bir hayran olarak nasıl geliştiğini görmek isterdim. Filmimizde tüm bu insanlar, Top Gun'dan mezun olan ve özel bir eğitim için geri dönen kişiler. Bu da özel bir eğitim için mezun olduktan sonra geri dönebilecekleri Top Gun'ın başka bir yönü." Böylece yönetmen, hem Maverick ve Iceman hakkında hem de yeni karakterler hakkında kısa bilgiler vermiş oldu.

    Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un canlandırdığı Maverick'in artık bir eğitmen olduğunu biliyoruz. Miles Teller'ın hayat verdiği Bradley Bradshaw karakteri ise Maverick'in iş arkadaşı Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Maverick, Bradley'i bir bakıma kanatlarının altına almış bulunuyor. Top Gun: Maverick'in oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise ve Miles Teller'ın yanı sıra Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımların başarılı oyuncusu Jennifer Conelly; Mad Men, The Town, Million Dollar Arm, Baby Driver gibi yapımların yıldızı Jon Hamm; Kiss Kiss Bang Bang, The Doors gibi yapımların usta oyuncusu Val Kilmer; son olarak karşımıza bilim kurgu türündeki Westworld dizisiyle çıkan Ed Harris; Everybody Wants Some, The Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Glen Powell bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'in ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top