Hesabım
    Netflix Yapımı Rebecca'dan Yeni Afişler Geldi!

    Rebecca'dan etkileyici afişler paylaşıldı.

    Armie Hammer ve Lily James'in yıldızı olduğu Netflix filmi Rebecca'dan etkileyici posterler paylaşıldı. Alfred Hitchcock'un klasikleşmiş filminin yeniden çekimi olan Rebecca, Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Rebecca, Daphne Du Maurier'in 1938 yılında okuyucu karşısına çıkan aynı isimli romanından uyarlandı.

    Darkest Hour ve Atonement'ın yapımcısının hayata geçirdiği Rebecca'nın konusu ise şöyle: Genç ve saf bir kadın, Maxim de Winter isimli zengin bir adamla evlenir. Başlarda her şey yolunda gibi görünse de zamanla kocasının ve evdeki hizmetçilerinin kocasının ilk karısına karşı duyduğu bağlılığı görmeye başlar, evde yaşayan hiç kimse Rebecca'nın izlerini silememiştir... Romanın filmleştirilmiş versiyonu olan Rebecca'nın oyuncu kadrosunda Call Me By Your Name, Uncle, The Lone Ranger gibi yapımların yıldız oyuncusu Armie Hammer; Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz, Cinderella, Baby Driver, Downton Abbey, War & Peace gibi yapımlarla tanınan başarılı isim Lily James; yılların eskitemediği oyuncu Kristin Scott ThomasKeeley HawesAnn DowdSam Riley gibi isimler bulunuyor.

    Rebecca'nın yönetmen koltuğunda High Rise, Sightseers, Free Fire gibi yapımlarla tanınan Ben Wheatley oturuyor. Rebecca, Daphne Du Maurier'in gotik grafik romanına dayanıyor. Daha önce de usta yönetmen Alfred Hitchcock, 1940 yılında eseri filme aktarmıştı. Film, En İyi Film ve En İyi Sinemaografi kategorilerinde ödüle layık görülmüştü. Rebecca, Netflix'teki izleyicileriyle 21 Ekim tarihinde buluşmaya başlayacak.

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    Rebecca

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top