Hesabım
    Tom Hanks Başrollü "News Of The World" Filminden Fragman ve Görseller!

    Paul Greengrass yönetmenliğindeki News of The World'den ilk ayrıntılar geldi!

    Usta oyuncu Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı "News of The World"den ilk görseller ve fragman resmi olarak paylaşıldı. Vanity Fair'e özel olarak basına sunulan görsellerde ve fragmanda Tom Hanks'in western dünyasına dönüş yaptığını görüyoruz. Oyuncu, Kaptan Jefferson Kidd'e hayat veriyor.

    Filmde Helena Zengel'in Tom Hanks tarafından kurtarılan bir kız olduğunu görüyoruz. Film, 2016 yılında yayınlanmaya başlanan kitaptan beyaz perdeye uyarlandı. Görsellerden ve konusundan anlaşıldığı kadarıyla News of The World, 1956 yapımı John Ford imzalı The Searchers filmiyle benzerlikler taşıyor. Filmde John Wayne'in Natalie Wood'u Comanche kabilesinden kurtarmasını izlemiştik.

    Paulette Jiles’in aynı isimli romanında uyarlanan News of the World, Amerikan İç Savaşı’nın ardından kimsesiz kalan bir kızı, yaşayan son akrabalarının yanına götürmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kaptan Jefferson Kyle Kidd, üç savaş gören ve bunların ikisinde savaşan bir adamdır. Eşini kaybeden ve hayatta kimsesi olmayan Kidd, kasaba kasaba gezerek okuma yazması olmayan insanlara haberleri okumaya başlar. Bu sırada Kidd’in, ebeveynlerinin ölümüne neden olan bir kabile tarafından kaçırılan küçük bir kızı akrabalarına ulaştırması gerekir. Kızı, hayatta kalan son akrabalarının yanına San Antonio’ya götürmek için yola koyulan Kidd, yolculuk sırasında hem zorlu doğa şartları hem de peşlerine düşen haydutlara karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

    Captain Phillips filminde birlikte çalışan oyuncu Tom Hanks ve yönetmen Paul Greengrass bir kez daha bir araya gelmiş oldu. Filmin, 25 Aralık 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor. Ülkemizde ise vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    News of The World

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top