Hesabım
    Meryl Streep'li "The Prom"dan Karakter Posterleri!

    Ryan Murphy imzalı "The Prom" posterleri yayında!

    Netflix'te izleyici karşısına çıkacak olan The Prom'dan karakter posterleri paylaşıldı. Herkesin yüzünün güldüğü rengarenk temalı posterlere sahip olan film, Ryan Murphy'nin imzasını taşıyor. The Prom'un sinema gösteriminin yapılacak olması, Netflix'in film için Oscar kampanyası başlatabileceği anlamına geliyor.

    Bob Martin ve Chad Beguelin senaryosunu kaleme aldığı The Prom, aynı cinsiyetten oldukları için okul balosuna katılmalarına izin verilmeyen eşcinsel bir çiftin hikayesini anlatıyor. Broadway divası Dee Dee Allen, Eleanor Roosevelt müzikal biyografisi projesi başarısızlıkla sonuçlandığında gözden düşmeye başlar. Kamusal imajını iyileştirmek için Dee Dee, rol arkadaşı Barry Glickman ve diğer oyuncular Angie Dickinson ve Trent Oliver ile el ele verirler. Emma adlı bir lise öğrencisine yardım edeceklerdir. Indiana Lisesi'nde bir öğrenci olan Emma, mezuniyet balosuna kız arkadaşı Alyssa ile gitmek istiyordur ancak okulun dar görüşlü okul aile birliği buna izin vermemiştir. El ele veren iki ayrı grup Emma ve Alyssa'nın baloya birlikte katılabilmesi için bir mücadeleye girişirler.

    The Prom, Broadway müzikalinden uyarlanarak filme aktarıldı. Film, Ryan Murphy'nin Netflix için yaptığı RatchedHollywoodThe Politician ve The Boys In The Band'in arasına eklenecek. The Prom'un yıldızı Andrew Rannells aynı zamanda The Boys In The Band'in de başrol oyuncularından biriydi. Filmin oyuncu kadrosunda Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington, James Corden, Keegan Michael-Key, Ariana DeBose, Jo Ellen Pellman gibi önemli isimler yer alıyor.

    The Prom'un Netflix'teki izleyicileriyle 11 Aralık 2020'de buluşması bekleniyor.

    The Prom

    Andrew Rannells

    The Prom

    Ariana Debose

    The Prom

    James Corden

    The Prom

    Jo Ellen Pellman

    The Prom

    Keegan Michael Key

    The Prom

    Kerry Washington

    The Prom

    Meryl Streep

    The Prom

    Nicole Kidman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top