Hesabım
    Wonder Woman 1984'ten HBO Max Karakter Posterleri Yayınlandı!

    Wonder Woman 1984'ten yeni detaylar...

    Warner Bros'un herkesi şaşırtan ve film ekipleri de dahil olmak üzere hiçkimsenin beklemediği 2021 kararının ardından Wonder Woman 1984'ten HBO Max ayrıntıları gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan filmden bu kez karakter posterleri paylaşıldı. Eleştirmenlerin karşısına geçtiğimiz günlerde geçen Wonder Woman 1984, eğlenceli bir film olmasıyla eleştirmenlerin dikkatlerini üzerine çekmişti.

    DC Evreni'nin başarıya ulaşan filmlerinden Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984, Amerika'da yalnızca HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Dune, The Matrix 4, Godzilla vs. Kong gibi yılın en önemli Warner Bros filmleri de aynı kaderi paylaşacak. Amerika dışındaki ülkelerde HBO Max ile sinemalarda aynı anda gösterilecek olan Wonder Woman 1984, ülkemizde sinemalar kapalı olduğu ve HBO Max de bulunmadığı için bir süre daha izlenemeyecek.

    Wonder Woman 1984, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediniyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner. Filmin yıldızları, Gal Gadot, Chris PineKristen Wiig ve Pedro Pascal olacak. Wiig'i Cheetah, Pascal'ı ise Max Lord olarak kötü rollerde izleyeceğiz.

    Patty Jenkins yönetmenliğindeki Wonder Woman 1984, 25 Aralık tarihinde HBO Max'teki yerini alacak. Ülkemizde ise 15 Ocak  2021 tarihini bekleyeceğiz.

    Wonder Woman 1984

    Gal Gadot

    Wonder Woman 1984

    Chris Pine

    Wonder Woman 1984

    Kristen Wiig

    Wonder Woman 1984

    Pedro Pascal

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top