Hesabım
    En Sevilmeyen Blockbuster Film Serileri

    Bu film serilerini seven duydunuz mu?

    Büyük bütçeli bir film görünce 'Ne kadar kötü bir filmle karşılaşabilirim ki?' diyerek play tuşuna basanlardan mısınız? Konu Hollywood'a geldiğinde hiçbir şeyin sağı solu belli olmuyor. Yapımcıların masaya koyduğu devasa bütçelerle hayata geçirilen birçok seri, yatırımlarının karşılığını nakde çevirebiliyor olmasına rağmen izleyicilerden aynı karşılığı alamıyor. Yani bütçe ve kazanç, senaryoyu ve vizyonsuzluğu kurtaramıyor. Biz de sizin için en sevilmeyen blockbuster filmleri sıralayarak o başarısız sevilemeyen yapımları bir kez daha hatırlayalım istedik...

    Transformers

    Transformers serisi, gişede büyük başarıya imza atmıştı. Hala da stüdyo yeni Transformers filmleri için yönetmenlerle anlaşma yapmaya devam ediyor. Ama bunun anlamı harika filmler izlemiş olmamız değil... Seri, Bumblebee haricinde ne eleştirmenler ne de izleyicilerden puan alabiliyor.

    Pirates of The Caribbean

    Johnny Depp başrollü Karayip Korsanları serisi, bir yere kadar harika bir sinema deneyimi yaşatıyordu. Keira Knightley ve Orlando Bloom'un da yıldızı olduğu ilk üç film, izleyicilerin favorisi olmuştu. Ama On Stranger Tides filminden itibaren seri, gözden düştü.

    Resident Evil

    Efsanevi oyunlardan uyarlanan Resident Evil serisi, bu kadar iyi bir konuyu alıp sıradan bir aksiyon hikayesine dönüştürdüğü için Resident Evil hayranlarının hedefi haline geldi. Şimdilerde ise Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminin vizyona girmesi bekleniyor.

    Halloween

    Halloween serisi esasen diğerlerinden ayrı bir köşede duruyor. 1978 yapımı orijinal film, korku klasikleri arasında yer alıyor. 2018'de kadarki süreçte hayata geçirilen Halloween filmleri ise daha şaibeli. 2018'de vizyondaki yerini alan Halloween, orijinali kadar çok sevilmese de beğenilen korku filmleri arasında yer alıyor.

    Twilight

    Twilight serisinin kitapları, en azından okurken büyük rahatsızlık vermeyen bir hikayeye sahipti. Ama sinemaya aktarımı belki de gelmiş geçmiş en büyük başarısızlılar arasında yer alıyor. Tuhaflıklar, kötü CGI, sinir bozucu karakterler, basit replikler bir araya geliyor ve cringe bir seri ortaya çıkıyor.

    Jurassic World

    Hiçbir şey orijinalinin yerini tutmaz. Steven Spielberg'in imzasını attığı Jurassic Park'ın devamı Colin Trevorrow tarafından hayata geçirildi. Jurassic World yeterince kötüyken Fallen Kingdom üzerine daha kötü bir etki yaptı. Şimdi ise Dominion isimli film gösterime girmeye hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top