Hesabım
    "Last Night In Soho"dan Kamera Arkası Görselleri Paylaşıldı!

    Last Night In Soho, geçtiğimiz gün heyecanlandıran fragmanıyla karşımıza çıkmıştı.

    Anya Taylor Joy ve Thomasin McKenzie'nin başrolünde yer aldığı Last Night In Soho'dan geçtiğimiz gün içerisinde fragman paylaşılmıştı. Şimdi ise çekimlerden kamera arkası görselleri yayınlandı. Filmde Joy ile birlikte 1960'lı yılların görkemli dönemlerine gideceğiz. Last Night In Soho'nun fragmanında bile bir gizem olduğu görülmüştü. Gerçek gizemi konusunda henüz ipucu bulunmuyor.

    Edgar Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Last Night In Soho'da Eloise, 60'lı yılların modasına ilgi duyuyordur. Bir şekilde zamanda geriye gider ve Anya Taylor Joy'un canlandırdığı Sandy karakteriyle buluşur. Sandy, Eloise'in idolü haline gelen bir şarkıcıdır. Eloise zamanda bu renkli rüyaların ardında Londra'da yatan şeytani bir sırrın olduğunu görecektir.

    Anya Taylor Joy ve Thomasin McKenzie'nin yanı sıra Matt Smith'in başrolünde yer aldığı Last Night In Soho, Repulsion ve Don't Look Now gibi klasikleşmiş korku filmlerinden ilhamını alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Diana Rigg, Shadow and Bone ile çıkış yakalayan Jessie Mei LiTerence Stamp ve Rita Tushingham yer alıyor. Yönetmen Edgar Wright, Shaun of The Dead, Baby Driver, Scott Pilgrim vs The World, Hot Fuzz gibi başarılı ve eğlenceli yapımlarla tanınıyor.

    Last Night In Soho'nun 22 Ekim 2021'de ise gösterime girmesi planlanıyor.

    Last Night In Soho

    Anya Taylor Joy ve Matt Smith

    Last Night In Soho

    Anya Taylor Joy ve yönetmen Edgar Wright

    Last Night In Soho

    Matt Smith

    Last Night In Soho

    Edgar Wright

    Last Night In Soho

    Edgar Wright

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top