Hesabım
    "Dune" Filminden Heyecanlandıran Karakter Posterleri

    Dune karakterleriyle tanışın!

    Warner Bros, pazartesi günü Denis Villeneuve tarafından yönetilen yeni bilim kurgu destanı Dune'dan bir dizi karakter posteri yayınladı. David Lynch tarafından 1984 yılında ilk olarak uyarlanan Frank Herbert'in ikonik romanının yeni versiyonu olan film, 22 Ekim'de sinemalarda ve HBO Max'te gösterime girmecek. Filmin prömiyeri ise eylül ayında Venedik Film Festivali'nde gerçekleşecek.

    Dune'un kadrosunda Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Sharon Duncan Brewster, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, David Dastmalchian, Charlotte Rampling, Jason Momoa ve Javier Bardem yer alıyor. Filmin sosyal medya sayfalarında bugün ortaya çıkan karakter posterlerinde Paul Atreides rolündeki Chalamet; Chani olarak Zendaya; Leydi Jessica olarak Ferguson; Duncan Idaho olarak Momoa; Duke Leto Atreides rolünde Isaac; Stilgar olarak Bardem; Gurney Halleck rolünde Brolin ve Baron Vladimir Harkonnen olarak Skarsgård görülüyor.

    Hikaye, parlak ve yetenekli bir adam olan Atreides'e odaklanıyor. Ailesinin ve halkının geleceğini garanti altına almak için evrendeki en tehlikeli gezegene seyahat etmesi gereken, anlayışının ötesinde büyük bir kadere doğmuştur. Kötü niyetli güçler, gezegenin var olan en değerli kaynağının arzı üzerinde çatışmaya girerken, yalnızca korkularını yenebilenler hayatta kalacak.

    Dune

    Dune Zendaya (Chani)

    Dune

    Dune Timothee Chalamet (Paul Atreides)

    Dune

    Dune Stellan Skarsgard (Baron Vladimir Harkonnen)

    Dune

    Dune Rebecca Ferguson (Lady Jessica)

    Dune

    Dune Oscar Isaac (Duke Leto Atreides)

    Dune

    Dune Josh Brolin (Gurney Halleck)

    Dune

    Dune Javier Bardem (Stilgar)

    Dune

    Dune Jason Momoa (Duncan Idaho)

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top