Hesabım
    Lady Gaga ve Adam Driver'lı "House of Gucci"den Karakter Posterleri!

    House of Gucci'den heyecanlandıran detaylar!

    Yıldız oyuncu kadrolu House of Gucci'den karakter posterleri paylaşıldı. Posterlerde Adam Driver ve Lady Gaga dahil olmak üzere her yıldız oyuncunun karakterini yakından tanıyoruz. Lady Gaga, Patrizia Reggiani'yi; Adam Driver ise Maurizio Gucci canlandırmak üzere filmde rol alıyor.

    The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed isimli kitaptan uyarlanan House of Gucci'nin oyuncu kadrosunda Bir Yıldız Doğuyor ile oyunculuk kariyerine sağlam adımlar atan Lady Gaga ve son olarak Leos Carax imzalı Annette ile beğeni toplayan Adam Driver'ın yanı sıra Jared Leto, Al Pacino, Camille Cottin, Jack Huston, Jeremy IronsReeve Carney gibi isimler yer alıyor.

    Ridley Scott yönetmenliğindeki House of Gucci, Guccio Gucci'nin torununun hikayesini anlatacak. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'ye suikast düzenleme suçundan hapse mahkum edilmiş ve 18 yılını hapiste geçirmişti. Reggiani, Gucci'yi 1995 yılında öldürmüştü. Ölümcül çiftin iki çocukları bulunuyordu, ancak Maurizio Gucci, Reggiani'yi başka bir kadın için terk etmişti. Basın ise bu suikast olayının ve diğer ayrıntıların tüm suçunu Reggiani'ye atarak uzun süre haber yapmıştı. House of Gucci'de Patrizia Reggiani'yi Lady Gaga, Maurizio Gucci'yi ise Adam Driver canlandırıyor.

    House of Gucci, yurt dışında Kasım ayı içerisinde, ülkemizde ise 11 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda olacak. Ayrıca filmin Oscar yarışmacısı olması beklenenler arasında yer alıyor.

    House of Gucci

    Adam Driver

    House of Gucci

    Lady Gaga

    House of Gucci

    Al Pacino

    House of Gucci

    Jared Leto

    House of Gucci

    Jeremy Irons

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top