Hesabım
    Netflix, "Wednesday"in Amazon'a Geçmeyeceğini Açıkladı

    Amazon'un MGM ile olan anlaşmasının "Wednesday"i de etkileyebileceği iddia edilmişti.

    Netflix

    Hafta başında, The Independent'ta yer alan bir haberde, Netflix'in yeni hit dizisi "Wednesday"i Amazon Prime Video'ya kaptırma ihtimali ortaya atılmıştı. Bu ihtimali ortaya çıkaran, Amazon'un MGM'i satın alması ve "Wednesday"in de bir MGM yapımı olmasıydı.

    "Wednesday" 2. Sezonda Netflix'ten Ayrılabilir!

    IndieWire'a açıklama yapan Netflix yetkilileri, dizinin platform değiştirmeyeceğini, çünkü Netflix ile MGM arasındaki "Wednesday" anlaşmasının, Amazon'un MGM'i satın almasından çok önce tamamlandığını ve kilitlendiğini belirttiler. Yani sevilen dizi yoluna Netflix'te devam edecek.

    Ancak "Wednesday"in hala ikinci sezon onayı almadığını da belirtelim. Netflix'in En Çok İzlenen İngilizce Diziler sıralamasında 2. sıraya yerleşen ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizinin devam etmesine kesin gözüyle bakılsa da, henüz Netflix'ten resmi açıklama gelmedi.

    Tim Burton'ın yönettiği dizi, başroldeki Jenna Ortega'nın Wednesday performansı olmak üzere, daha önce de hem animasyon hem live-action olarak sinemaya uyarlanan Addams Ailesi'ne yeni bir soluk getirmesi, Wednesday ve Nevermore'daki en az kendisi kadar "tuhaf" arkadaşlarının tüm bu fantastik dünya içinde gerçek ergenlik sorunlarıyla da uğraşması gibi nedenlerle büyük beğeni topladı.

    "Wednesday" 2. Sezonda Neler Olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top