Hesabım
    "Dungeons & Dragons" Dizi Oluyor!

    Yaklaşmakta olan film uyarlamasının yanı sıra, dizi için de hazırlıklar başladı.

    .

    Fantastik rol yapma oyunu "Dungeons and Dragons"tan uyarlanan sinema filmi "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) 7 Nisan'da vizyona girecek. Ancak şimdi oyunun hayranların dört gözle bekleyeceği başka bir proje daha var. Paramount+, aynı oyuna dayanan sekiz bölümlük bir live-action dizi için onay verdi.

    Pilot senaryoyu, hit Netflix filmi "Red Notice"i yazan ve yöneten Rawson Marshall Thurber kaleme aldı. Thurber şimdi ilk bölümü yönetmeye hazırlanıyor. Projenin arkasında eOne ve Paramount Pictures var. eOne, projeyi Kasım ayında satın almıştı.

    Nihayetinde, Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'in yakında çıkacak olan filmi “Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves” filminin yapımcılığını ve ortak finansmanını sağlamak için eOne ile kısa süre önce ortaklık kuran Paramount Pictures'a ulaştı. Dizi, eOne'ın şimdiye kadarki en kapsamlı TV projesi olacak. Aynı zamanda birden fazla senaryolu ve senaryosuz şovu kapsayan bir "Dungeons & Dragons" evrenini başlatma planları var.

    Nisan'da vizyona girecek filmde Chris Pine, Hugh GrantMichelle RodriguezJustice SmithSophia Lillis ve Rege-Jean Page rol alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top