Hesabım
    ‘And Just Like That’, HBO'dan İkinci Sezon Onayı Aldı

    Sex and the City hikayesi devam ediyor...

    Her hafta interneti sarsan dizi “And Just Like That”, HBO Max tarafından ikinci sezon için yenilendi. HBO'nun ikonik komedisi “Sex and the City”nin yenilenmesi beklenenden daha geç olmuş olabilir. Şovun ilk sezonu 3 Şubat'ta sona erdi ve hayranlar telaşlanmaya başlamıştı ama bu biraz formaliteydi. HBO ve HBO Max'in baş içerik sorumlusu Casey Bloys, finalden önce dizinin en başarılı yapımları olduğunu açıklamıştı.

    HBO Max'in yenileme duyurusu Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon ve Kristin Davis'in dönüşlerini doğruladı. Davis ve Nixon da yönetici yapımcılar olarak projeye geri dönecek. Showrunner Michael Patrick King, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu güçlü, harika oyuncular tarafından oynanan bu canlı, cesur karakterler hakkında daha fazla hikaye anlatmaktan mutluluk ve heyecan duyuyorum. Gerçek şu ki, hepimiz heyecanlıyız.” dedi.

    HBO Max'in Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey şunları söyledi: “Bu karakterlerin ve onların hikayelerinin yarattığı kültürel sohbetten çok memnunuz, zaten bildiğimiz ve çok sevdiğimiz bir dünyada geçen hikayeler. Michael Patrick King ve harika yazarlarımız, yapımcılarımız, oyuncularımız ve ekibimizin bu hikayeleri ekrana getirmek için yaptıkları işten gurur duyuyoruz. Hayranların Sezon 2'de neler olduğunu görmelerini heyecanla bekliyoruz." dedi.

    Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky ve John Melfi de yönetici yapımcılar arasında yer alacak. 1998-2004 yılları arasında altı sezon boyunca HBO'da yayınlanan "Sex and the City" dizisi Darren Star tarafından yaratıldı ve Candace Bushnell'in aynı adlı kitabından uyarlandı. Ana kadro, bir kişi eksiğiyle yeni hikayede bir kez daha izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top