Hesabım
    Sex and the City'nin Yeni Sezonu "And Just Like That"ten İlk Görsel

    Efsane ekip, yeni sezonla geri dönüyor!

    Fenomen dizi Sex and the City'nin merakla beklenen ve adı "And Just Like That..." olarak belirlenen yeni sezonu için geri sayım başladı. Sonbaharda prömiyer yapması beklenen dizi, bir eksikle yeni sezona hazır. Oriijinal seride Samantha rolünü oynayan Kim Cattrall, kendi isteğiyle ve dedikodulara göre Parker'la yaşadığı problemler yüzünden yeni sezonda yer almıyor.

    Geri kalan üç önemli karakter, Carrie, Miranda ve Charlotte, Sex and the City'nin mini dizi formatındaki devamı olan And Just Like That…'e ilk bakışta Manhattan sokaklarına geri döndüler. Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon ve Kristin Davis'in ikonik rollerini yeniden canlandırdıklarını gösteren HBO Max'in ilk prodüksiyon fotoğrafı paylaşıldı.

    10 bölümlük dizi, "çığır açan HBO serisinin yeni sezonu" olarak adlandırılıyor ve Carrie (Parker), Miranda (Nixon) ve Charlotte'u (Davis) hayatın karmaşık gerçekliğini yaşarken ve hayatlarındaki dostlukla yolculuk ederken izliyor. Daha önce 30'lu yaşlarını izlediğimiz karakterler, şimdi, 50'li yaşlarda hayatın ve arkadaşlığın nasıl bir etkisi olduğunu irdeliyorlar.

    Daha önce duyurulan kadroda ayrıca, Sara Ramírez, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson ve Evan Handler yer alıyor. Projede yer almayan, orijinal dizinin önemli oyuncularında olan Kim Cattrall, Samantha Jones'u orijinal serinin tamamında ve ardından 2008'le 2019'da yayınlanan devam filmlerinde oynadı. Dizi için, henüz belirlenmiş bir prömiyer tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top