Hesabım
    "Daredevil: Born Again" İçin "Arrow" ve "Flash" Senaristleri İşe Alındı

    Charlie Cox'un Daredevil/Matt Murdock rolüne geri döneceği dizi 2024'te Disney+'ta yayınlanacak.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un "Daredevil: Born Again" dizisinin çekimleri yaklaştıkça projenin kadrosu büyümeye devam ediyor. Charlie Cox'un Daredevil rolüne geri döneceği ve Netflix'in "Daredevil" dizisinin hayranları tarafından merakla beklenen dizi şimdi senaristlerini buldu.

    18 bölümlük "Daredevil: Born Again"in senaryosunu, CW'nin "Arrowverse" dizilerinin yazarları Jill Blankenship ve Grainne Godfree kaleme alacak. Blankenship, "Arrow" dizisinin 6 bölümünü yazdı, bunların arasında spinoff dizisi "Green Arrow and the Canaries"e yönlendirmesi gereken bölüm de vardı ancak bu dizi iptal edildi. Godfree ise "The Flash" ve "DC'S Legends of Tomorrow" dizilerini yazdı. İkilinin süper kahraman dizileri konusundaki uzmanlığı "Daredevil: Born Again" açısından olumlu bir katkı gibi görünüyor.

    Diğer yandan hayranlar bu dizinin Netflix'teki versiyon kadar ciddi ve karanlık olmayacağı konusunda uzun süredir endişeli. Charlie Cox dizinin Netflix'teki "Daredevil"in 4. sezonu olmayacağını, burada yeni bir karakter ele alacaklarını ve bu karakterin daha eğlenceli yanlarını keşfetmekten heyecan duyduğunu açıklamıştı.

    Charlie Cox: "Daredevil: Born Again" Eskisi Kadar Kanlı Olmayacak

    Disney+'ta yayınlanan "She-Hulk: Attorney at Law" dizisinde karşımıza çıkan Matt Murdock ve Daredevil gerçekten de ton olarak farklıydı ama karakterin Disney+ versiyonunun nasıl olacağını kesin olarak dizi yayınlandığında göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top