Hesabım
    "Daredevil: Born Again" ve "The Penguin" Dizilerinin Çekimleri Başladı

    Marvel ve DC'nin heyecanla beklenen yeni projeleri için sete çıkıldı.

    Beyazperde

    Hem HBO Max'in "The Batman" spin-off dizisi "The Penguin" hem de Disney+'ın Marvel dizisi "Daredevil: Born Again"in çekimleri resmen başladı.

    Colin Farrell, bir yıl önce izleyiciyle buluşan "The Batman" filminin olaylarından kısa bir süre sonrasında geçen sekiz bölümlük "The Penguin" dizisinin setinde, Oswald "The Penguin" Cobblepot makyajıyla ve mor ceketiyle fotoğraflandı.

    Carmine Falcone'nin (Jon Turturro) ölümü ve Gotham Şehri'nin bazı bölümlerinin sular altında kalmasıyla, Penguin, Carmine'nin kızı Sofia Falcone (Cristin Milioti) ve tutuklanan mafya babası Salvatore Maroni (Clancy Brown) ile Gotham'ın yeraltı dünyasının kontrolü için mücadele etmeye devam eder... Dizinin aynı zamanda Penguin'in geçmişine de ışık tutacağı biliniyor.

    Toplamda 18 bölümden oluşacak olan "Daredevil: Born Again" Disney+'ın şimdiye kadarki en uzun dizisi olacak ve çekimler yaklaşık 254 gün boyunca sürecek. Yani dün başlayan çekimler yılın geri kalanında devam ederek 15 Kasım'da sona erecek.

    Dizide, Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio'nun sırasıyla Matt Murdock ve Wilson Fisk rollerini yeniden üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Gandolfini, Sandrine Holt ve Margarita Levieva yer alıyor.

    Cox'un "Spider-Man: No Way Home" filminde ve "She-Hulk: Attorney at Law" dizisinde; D'Onofrio'nun da "Hawkeye" dizisinde rol almasının ardından gelen dizinin baş yapımcıları olarak Kevin Feige, Matt Corman ve Chris Ord görev yapıyor. Cox ve D'Onofrio, "Echo" dizisinde de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top