Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezondan İlk Poster Yayınlandı

    Netflix'in sevilen fantastik dizisiyle ilgili beklenen yayın tarihi duyurusuna çok az kaldı.

    Netflix

    Netflix, Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uyarlanan büyük bütçeli fantastik draması “The Witcher”ın üçüncü sezonundan ilk posteri yayınladı.

    Poster, Netflix ve The Witcher resmi hesaplarından "Yarını Bekle" vaadiyle birlikte paylaşıldı. Büyük olasılıkla bu vaat, hayranların merakla beklediği sezon için yayın tarihinin duyurulmasını işaret ediyor ki bu tarih önümüzdeki yaz kadar erken olabilir. Ufukta yeni sezonunun ilk fragmanı da olabilir.

    Üçüncü sezonun çekimleri, geçen yıl Nisan ve Eylül ayları arasında Slovenya, Hırvatistan, Fas, Sahra'nın bazı bölgeleri, Galler, Surrey ve İngiltere'deki Longcross Stüdyoları'nda tamamlandı.

    Dizi yaratıcısı ve baş sorumlusu Lauren Hissrich daha önce yeni sezonun Andrzej Sapkowski'nin roman serisinin aksiyon ağırlıklı kitaplarından biri olan “Time of Contempt”ın uyarlaması olduğunu daha önce belirtmişti. Aynı zamanda "kitapların bire bir uyarlaması olarak yaptığımız en yakın şey" ifadelerini de eklemişti.

    Bu sezonda son kez Geralt olarak izleyici karşısına çıkacak olan Henry Cavill'e her zamanki gibi Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey eşlik ediyor. Cavill rolünü dizinin dördüncü sezonundan itibaren Liam Hemsworth'e devredecek.

    "The Witcher" 3. Sezon Kitaplara Daha Uygun Olacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top