Hesabım
    "And Just Like That" 2. Sezondan Kim Cattrall Müjdesi!

    Kim Cattrall, Sex & The City evrenine geri dönüyor

    HBO Max

    22 Haziran'da 2. sezonuyla geri dönecek olan "Sex and the City"nin devam dizisi "And Just Like That.."in izleyicilere büyük bir sürprizi var. Orijinal kadrodan yeni diziye geri dönmeyen tek isim olan Kim Cattrall'ın küçük bir sahne ile de olsa, sezon finalinde Samantha Jones olarak boy göstereceği duyuruldu.

    Kaynaklara göre sezon finalinde yalnızca bir sahnede görünecek olan Kim Cattrall, sahnenin çekimini 22 Mart'ta New York'ta yaptı. Çekimler esnasında ne dizisinin showrunnerı Michael Patrick King ile ne de dizinin geri kalan yıldızları (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) ile bir araya geldi. Sahne Londra'da yaşadığı bilinen Samantha'nın Carrie ile yaptığı bir telefon konuşmasından oluşacak.

    "And Just Like That" 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?

    Samantha sahnesi için Kim Cattrall'ı, And Just Like That için çalışmayan “Sex and the City”nin ünlü kostüm tasarımcısı Patricia Field giydirdi. Anlaşılan Sarah Jessica Parker ve Kim Cattrall arasındaki gerginlik devam ediyor. Ancak dizi ekibi hayranların isteklerini de göz önünde bulundurarak böyle bir karar almış. Bu karar Samantha karakteri için bir geri dönüş değil, ancak küçük de olsa bir adım sayılabilir.

    And Just Like That 22 Haziran'da yeni sezonuyla yayına başlayacak ancak Samantha'nın yer aldığı bölümü ancak Ağustos ayında izleme fırsatımız olacak.

    And Just Like That: Aidan Geri Dönüyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top