Hesabım
    Matt LeBlanc ve Courteney Cox'tan Matthew Perry'e Duygusal Veda

    Friends yıldızları, hayatını kaybeden Perry'i duygusal sözlerle andı.

    .

    Matthew Perry'nin 28 Ekim'deki vefatının ardından, "Friends"te on yıl boyunca oyuncuyla birlikte çalışan Matt LeBlanc ve Courteney Cox, arkadaşlarının kaybına yönelik dokunaklı anma paylaşımlarında bulundu.

    Joey ve Chandler, "Friends" ile yıllar boyunca milyonlarca insanı mutlu ederken, LeBlanc ve Perry de televizyon tarihine büyük bir miras bıraktılar. LeBlanc, çiftin yıllar içindeki fotoğraflarını içeren bir Instagram paylaşımında şu ifadelerde bulundu:

    "Matthew, üzülerek veda ediyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar, dürüst olmak gerekirse hayatımın en sevdiğim zamanları. Sahneyi seninle paylaşmak, sana arkadaşım demek bir onurdu Seni düşündüğümde hep güleceğim ve seni asla unutmayacağım. Asla! Kanatlarını aç ve uç kardeşim sonunda özgürsün. Çok sevgiler. Ve sanırım bana borcun olan 20 dolar da sende kaldı."

    "Friends" Yıldızlarından Matthew Perry'in Ölümüne İlişkin İlk Açıklama: "Rol Arkadaşından Daha Fazlasıydık..."

    Monica'yı canlandıran Cox da Perry'nin hayatı ve onu tanımanın onun için ne anlama geldiğine dair düşüncelerini paylaştı ve şunları söyledi:

    "Seninle yaşadığım her an için çok minnettarım Matty ve seni her gün özlüyorum. Biriyle benim Matthew ile olduğum kadar yakın çalıştığında, paylaşmak istediğim binlerce an var. Şu an için işte favorilerimden biri. Küçük bir geçmiş anlatabilmek için Chandler ve Monica'nın Londra'da bir gecelik kaçamak yapması gerekiyordu. Ancak izleyicilerin tepkisi sayesinde aşk hikayelerinin başlangıcı oldu. Bu sahnede, yuvarlanmaya başlamadan önce, söylemem için komik bir replik fısıldadı. Sık sık böyle şeyler yapardı. Eğlenceli ve nazikti. 🤍🕊️"

    New York'ta yaşayan altı arkadaşın hayatını anlatan dizinin ana kadrosunda ayrıca Jennifer Aniston, Lisa Kudrow ve David Schwimmer vardı. "Friends", tarihin en başarılı televizyon programlarından biri haline geldi ve komedinin son bölümü yayınlandığı tarihte Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 52,4 milyon kişi tarafından izlendi. Hayranlar, beklenmedik bir şekilde vefat eden Matthew Perry'nin yasını tutmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top