Hesabım
    "The Boys" 4. Sezondan İlk Fragman!

    "The Boys" 4. sezon için geri sayım başladı

    Prime Video

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk posterlerin ardından, Prime Video The Boys 4. sezonun ilk fragmanını da yayınladı. Yeni yılda izleyicilerle buluşacak dördüncü sezon için şimdilik kesin bir yayın tarihi yok. Ancak yine de bu sezonda, diğerlerinin yanı sıra Butcher, Homelander ve Soldier Boy arasındaki büyük savaşın ardından yaşananlara odaklanılacağını biliyoruz.

    The Boys 4. Sezon resmi açıklaması ise şöyle:

    "4. sezonda dünya uçurumun eşiğinde. Victoria Neuman, Oval Ofis'e her zamankinden daha yakın ve gücünü pekiştiren Homelander'ın kaslı parmağının altında duruyor. Sadece birkaç aylık ömrü kalan Butcher, Becca'nın oğlunu ve The Boys'un lideri olarak mevkisini kaybetmiştir, ekibin geri kalanı onun yalanlarından bıkmıştır. Tehlike her zamankinden daha yüksekken, çok geç olmadan birlikte çalışmanın ve dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmak zorundadırlar.",

    "The Boys" 4. Sezondan İlk Posterler!

    Dizinin aynı zamanda "süper virüs" de dahil olmak üzere "Gen V"de tanıtılan hikaye unsurlarını takip etmesi bekleniyor. Gösterinin tutarlılığını ve sürekliliğini korumak için bu hikayenin her iki dizinin yazarları arasında koordine edilmesi gerektiği bildirildi.

    The Boys 4. Sezon 2024 yılı içerisinde Prime Video'da olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top