Hesabım
    Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'dan Pedro Pascal'a "The Morning Show"da Rol Teklifi

    Altın Küre'nin kırmızı halı dedikoduları bitmiyor..

    CW

    Şu sıralarda düzenlenen ve sahipleri bir bir açıklanan Critics Choice Awards'ın kırmızı halısından ilk dedikodular da gelmeye başladı. The Morning Show'un başrol oyuncuları ve aynı zamanda yapımcıları Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, röportaj verirken yanlarına yaklaşan Pedro Pascal'a dizide rol teklif ettiler.

    Pedro Pascal ikilinin yanına geldiğinde, konu elbette bir kaza sonucu kolu sakatlanan Pascal'ın kol askısına geliyor. Pascal onunla ilgili konuşmak istemediğini, The Morning Show'dan konuşmak istediğini söylüyor. Bunun üzerine Aniston Pascal'a "Dizide olmak ister misin?" diye sorunca Witherspoon, önümüzdeki sezon için müsait olup olmadığını soruyor ve hemen ardından Aniston'a aslında Pedro Pascal için harika bir rol olduğunu söylüyor. Bunun üzerine sunucu "sizinle bağlantılı romantik bir rol mü" diye sorunca, Aniston "hepimizle ilgili" diyor. Pedro Pascal da "Dizideki herkesle yatıyorum, tamam ben varım. Menajerimden haber bekleyeceğim." diyerek espriyi sürdüyor.

    Şimdilik bir espri ama bakarsınız gerçek olmuş ve Pedro Pascal yoğun programına bir de The Morning Show'u sıkıştırmış. İlgili anı, aşağıdaki videonun 89. dakikasında izlyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top