Hesabım
    "The Last of Us" 2. Sezondan Yeni Set Görüntüsü: Oyundan İkonik Bir Mekan

    Oyunun hayranları için tanıdık bir manzara

    HBO

    "The Last of Us" geçen yılın en çok beğenilen dizilerinden biriydi ve dizi şu anda 2. sezonun çekimlerine Vancouver'da devam ediyor. Diziden yeni gelen set fotoğrafları ise, oyunun hayranlarını heyecanlandıracak sürpriz bir lokasyonu gösteriyor. Fotoğraflar, oyunun ikonik lokasyonlarından biri olan Weston Eczanesi'ne bir bakış içeriyor.

    Oyunda Weston's Pharmacy, Ellie'nin tıbbi malzeme aradığı ve hayatta kalma becerilerini sınayan yoğun zorluklarla karşılaştığı çok önemli bir yer. Bu lokasyonu 2. sezonda görecek olmak hayranlar için hoş bir gelişme ve elbette gelecek sürprizlerin ipuçlarını da veriyor.

    2023, video oyunu uyarlamaları için bir dönüm noktası oldu. HBO'nun The Last of Us'ı, Naughty Dog'un ödüllü oyununa sadık kalarak ve hikayeyi güçlendiren yeni unsurlar sunarak "video oyunu lanetini" kırdı. Seri, ilgi çekici anlatımı, muhteşem performansları ve oyunun korkunç Clicker zombilerinin doğru tasviri ile büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci sezona giden başarısı, Joel (Pedro Pascal) ve Ellie'nin (Bella Ramsey) yolculuğunu daha da derinleştirmeye hazırlanıyor.

    2. sezondaki oyuncular arasında Pascal, Ramsey, Gabriel Luna, Rutina Wesley, Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino ve Catherine O'Hara gibi isimler yer alıyor. 2. Sezon; derinliği ve karmaşıklığıyla takdir toplayan The Last of Us: Part II oyununun hikâyesini uyarlıyor. Ramsey, daha yoğun ve fiziksel olarak zorlu sahnelerin altını çizerek önümüzdeki sezon için heyecanını dile getirdi. Ramsey, "Gerçekten heyecanlıyım, bunun bir kısmını 1. sezonda da yaptım, ama bunu yapmak ve aslında daha fazla fiziksel sahne çekmek demek. Ellie'nin fiziksel olarak 2. sezona daha uygun olduğu açıkça görülüyor" diye paylaştı.

    Oyunun yaratıcısı ve seriye katkıda bulunan Neil Druckmann ise, yeni sezona dair coşkusunu şu sözlerle ifade etti: “Bu kadar çok insanın Joel ve Ellie'nin yolculuğunu yeniden anlatmamızı izleyip, onlarla bağlantı kurması beni çok etkiledi, onurlandırdı. Şimdi ikinci sezonda bunu tekrar yapabilmenin mutlak mutluluğunu yaşıyoruz!”

    Yönetmen Craig Mazin de bu duyguyu yineleyerek ekibin hikayenin etkileyici bir devamını sunma konusundaki kararlılığını vurguladı. "Seyirci bize devam etme şansı verdi ve Neil ile Naughty Dog'un yarattığı karakterlerin ve dünyanın hayranı olarak, yeniden bu hikayeye dalmaya daha hazır olamazdım." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top