Hesabım
    Jeffrey Wright "The Last Of Us" 2. Sezon İçin Oyundaki Rolüne Geri Dönüyor

    Oscar adayı Wright "The Last Us Part II" video oyununda hayat verdiği Isaac karakterini dizide de canlandıracak.

    .

    HBO'nun sevilen dizisi "The Last Of Us"ın 2. sezon kadrosuna Jeffrey Wright (American Fiction, Westworld) katıldı. Wright, dizinin ikinci sezonunun uyarlandığı "The Last Of Us Part II" video oyununda da canlandırdığı Isaac karakterine hayat verecek.

    Isaac, özgürlük arayan ancak bunun yerine şaşırtıcı derecede becerikli bir düşmana karşı sonsuz bir savaşta birleşmiş olan büyük bir milis grubunun sessiz ve güçlü lideri olarak tannımlanıyor.

    Wright, başrollerdeki Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin yanı sıra Gabriel Luna ve Rutina Wesley'e eşlik edecek.

    Diziye ikinci sezonda katılan yeni isimler arasında; Abby rolüyle Kaitlyn Dever, Dina rolüyle Isabela Merced, Jesse rolüyle Young Mazino, Mel rolüyle Ariela Barer, Nora rolüyle Tati Gabrielle, Owen rolüyle Spencer Lord, Manny rolüyle Danny Ramirez yer alıyor. Catherine O'Hara da gizli tutulan bir rolle konuk oyuncu olarak dahil olacak.

    Bu yıl, "American Fiction" filmindeki performansıyla ilk Oscar adaylığını alan Wright aynı zamanda beş kez Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterilmiş beğenilen bir aktör. Emmy adayı olduğu mini dizi "Angels in America"nın Broadway prodüksiyonu ile Tony Ödülü kazanan Wright'ın diğer projeleri arasında Matt Reeves'in "The Batman"i, Wes Anderson'ın "Asteroid City" filmi ve iki "Açlık Oyunları: Alaycı Kuş" filmi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top